Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 68 – Ο Ραζίνης το σκάει

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 68 – Η στιγμή για τη μεταγωγή του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου είναι κοντά. Αν και τα μέλη της οικογένειας Ραζίνη αδυνατούν να κατανοήσουν τα σχέδια του Ζαφείρη, ο οποίος, μετά το αντίο στην Κυριακούλα, δηλώνει ότι θα απουσιάσει για λίγο από τον Τύρναβο, αμέσως θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης του Στράτου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 68 – Ο Ραζίνης το σκάει

Στο ορφανοτροφείο, μια έκπληξη περιμένει τη μικρή Χάιδω. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, προκαλείται στο αρχοντικό, όταν ο Γιωργίκης ανακοινώνει στους κουμπάρους του την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου προκαλεί νέα αναστάτωση. Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού, η διπλή αποκάλυψη προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες. Ο Ανέστης επιστρέφει στο σπίτι των Προβιών, αναζητώντας τον Χρήστο, προκαλώντας την οργή του ανεξέλεγκτου Γιωργίκη και ταράζοντας πολύ την Ιουλία.

Αυτή ζητά βοήθεια από τη μητέρα της, η οποία όμως δεν την καταλαβαίνει και της συμβουλεύει να κάνει υπομονή. Την ίδια ώρα, η μεταγωγή του Στράτου έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση για όλους. Ο Στασινόπουλος είναι έξαλλος και αποφασίζει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση, όποιο και αν είναι το κόστος.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Ατζαλίνα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και ενημερώνει τη μητέρα της για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Στράτου. Κινδυνεύει να καταδικαστεί στη βαρύτερη των ποινών, την εκτέλεση. Η Κυριακούλα προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία την αβεβαιότητα γύρω από τον άντρα της, αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει μια νέα επιδείνωση της υγείας της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ