Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 57 – Οι Επιστολές της Ευγενίας στο φως

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 57 – Ο Προβιός ανακαλύπτει την Ιουλία και τον Χρήστο κρυμμένους στο υπόγειο. Καταπιέζει τη δυσαρέσκειά του, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με τις αιτιολογίες τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 57 – Οι Επιστολές της Ευγενίας στο φως

Παρά την ενδεικτική του καλή θέληση για τον γιο του, απομακρύνει τον Χρήστο από τα πράγματα της Χάδως στο μπαούλο και τον οδηγεί στη ντουλάπα, όπου κρατά ό,τι ενθύμια είχε η νεκρή μητέρα του, Ευγενία. Αυτή η καθυστέρηση εμποδίζει την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος, όπου ο Επιφάνειος είχε αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας. Ο Στασινόπουλος επισκέπτεται εκ νέου τη Στάσα για να την ενημερώσει, καθώς ο πατέρας του μέλλοντα γαμπρού του, ο Στράτος Ραζίνης, είναι υπόδικος για τη δολοφονία του άντρα της, του Νικόλα.

Η υγεία της Κυριακούλας καταρέει , με αποτέλεσμα να καλέσουν τον γιατρό Γκλαβάνη στο σπίτι για να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Στην ίδια στιγμή, ο Στασινόπουλος επισκέπτεται τον Στράτο στη φυλακή, για να του ανακοινώσει ότι υπάρχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους που μπορεί να τους φέρουν κοντά ως συμπέθερους. Οι δύο οικογένειες προετοιμάζονται για μια σημαντική συνάντηση.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ