Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 54 – Η Κυριακούλα ασκεί βέτο

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 54 – Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Φιλιώ χτυπάει την πόρτα του Γρηγόρη, ζητώντας καταφύγιο στο σπίτι του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 54 – Η Κυριακούλα ασκεί βέτο

Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία, που ζει την καλύτερή της φάση με τον Γιωργίκη, επιχειρεί για άλλη μια φορά να προσεγγίσει την Χάιδω, αλλά αντιμετωπίζει απογοήτευση. Στο σπίτι του Ραζίνη, η Κυριακούλα αποφασίζει να μην υποχωρήσει στις πιέσεις του Γρηγόρη, αρνούμενη να στείλει προξενιό για τη Φιλιώ. Του επισημαίνει ότι, αν ο Στασινόπουλος δεν βοηθήσει να απελευθερωθεί ο Στράτος από τη φυλακή, δεν θα υπάρξει γάμος.

Έτσι, ο Γρηγόρης και η Φιλιώ βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να λάβουν, παρά τις αντιδράσεις των οικογενειών τους. Αργότερα, η Κυριακούλα καταφθάνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού Γκλαβάνη, μετά τις συχνές τις λιποθυμίες.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ