Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 51 – Γρηγόρης – Φιλιώ παντρεύονται

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 51 – Ο Στασινόπουλος ανέλαβε δράση με τη βοήθεια του υπενθυμιστή Δήμου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη, που είναι εμπλεκόμενος με τον υπόκοσμο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 51 – Γρηγόρης – Φιλιώ παντρεύονται

Η Κυριακούλα, μετά το αρχικό σοκ από όσα είδε να συμβαίνουν μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τον Γρηγόρη και τη Φιλιώ, ξανα λιποθυμά, προκαλώντας ανησυχία στον γιο της για την υγεία της. Εκείνη όμως δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την ευτυχία του και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να παντρευτεί τη Φιλιώ, που δεν αγαπά. Μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, η Στάσα υποδέχεται το γιο της, τον Ρήγα, και τον καταποντίζει για την επιπολαιότητά του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υπόκοσμου, αλλά και να εμπλακεί με τη μικρή κόρη του Στασινόπουλου. Ο Ρήγας, βλέποντας την ανησυχία της μητέρας του, της υπόσχεται ότι θα συμμορφωθεί και θα προσπαθήσει να μην ξαναμπλεχτεί. Στο αρχοντικό Προβιού, έρχεται η ώρα του αποχωρισμού για τις ανιψιές του Λεοντίου.

Ο Χρήστος εξομολογείται στον πατέρα Επιφάνειο τις σκέψεις του για όσα συμβαίνουν στο σπίτι, και εκείνος τον καλεί να μείνει μαζί του στο μοναστήρι. Παράλληλα, στο καφενείο του Τυρνάβου, ο Γρηγόρης, μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τη Φιλιώ. Αυτό προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα στην Αλεξάνδρα, καθώς γνωρίζει ότι ο Γρηγόρης αγαπά πραγματικά την Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ