Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 48 – Η Ιουλία λιποθυμά

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 48 – Στο οικογενειακό τραπέζι των Στασινόπουλων, μια λιποθυμία προξενεί ανησυχία στη Χάσω και τρόμο στον Γιωργίκη. Ο ύποπτος παραλληλισμός με την υγεία της Ιουλίας ενισχύει τις ανησυχίες. Η Στάσα, παρά τη δική της αγωνία, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της κόρης της. Η Ιουλία, πέρα από τις φυσικές ανησυχίες για την υγεία της, φέρνει αντιμέτωπη μια δύσκολη απόφαση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 48 – Η Ιουλία λιποθυμά

Θα πρέπει να κρύψει την εγκυμοσύνη της για μερικούς μήνες, προκειμένου να αποφύγει τις υποψίες του Γιωργίκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία επιχειρεί να φέρει τάξη στη νυχτερινή Λάρισα, πιάνοντας τις κοπέλες που δραστηριοποιούνται στο λόφο του φρουρίου. Η πόλη αντιμετωπίζει τα επείγοντα ζητήματα της και ο Γιωργίκης δεν διστάζει να οδηγήσει την Ιουλία αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η Στάσα, παρά την προσπάθειά της να διατηρήσει την ηρεμία, έρχεται αντιμέτωπη με την ανάγκη να προστατεύσει την οικογένειά της από τα κύματα αναταραχής. Καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται, η αναταραχή εντείνεται, ενώ η Ιουλία αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της. Οι μυστικές αποκαλύψεις και οι αντιφάσεις συνθέτουν ένα παρανοϊκό σκηνικό, όπου η αγωνία και ο φόβος κυριαρχούν στη ζωή των Στασινόπουλων.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ