Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία βιώνει δύσκολες στιγμές στο αρχοντικό

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία, η νεόνυμφη, βιώνει τις πρώτες νύχτες του γάμου της με έναν τρόπο που αφήνει επίμονα τα σημάδια του στη ψυχή της. Ο Γιωργίκης, ο νεογάμος, προσπαθεί να είναι ευγενικός και φροντίζει την γυναίκα του, αλλά η προσπάθειά του προκαλεί την οργή της Χάδως, που περίμενε η νύφη να περιποιείται το γαμπρό, και όχι το αντίθετο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 42 – Η Ιουλία βιώνει δύσκολες στιγμές στο αρχοντικό

Οι επιπτώσεις αυτού του παραδοξολογικού πρώτου γάμου δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Όμως, η απουσία του Χρήστου προκαλεί πανικό στην οικογένεια. Όλοι συνειδητοποιούν πως έχει εξαφανιστεί με το άλογό του, αφήνοντας τους όλους σε ανησυχία. Η Δέσπω αποκάλυψε πως ο Χρήστος ήταν αναστατωμένος και είχε εγκαταλείψει το σπίτι.

Ο Γιωργίκης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, επιχειρεί να εντοπίσει τον εξαφανισμένο Χρήστο. Κατευθύνεται προς το δάσος των μανιταριών, αλλά δεν κατάφερνει να τον εντοπίσει. Ο Χρήστος, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο μοναστήρι και συναντιέται με τον πατέρα Επιφάνειο. Ο ιερέας τον καθοδηγεί σχετικά με το πώς θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας του.

Εν τω μεταξύ, ο Απόστολος εντοπίζει στο σπίτι της Αλεξάνδρας το γράμμα που της έδωσε ο Ατζαλίνας πριν αποχωρήσει από τον Τύρναβο. Αυτό το γράμμα φαίνεται να κρύβει μυστικά που θα αναστατώσουν περαιτέρω την εξέλιξη της ιστορίας. Η Ιουλία, από την πλευρά της, αναρωτιέται πώς ήξερε η μητέρα της και πώς της δίδαξε τον τρόπο να παραπλανήσει τον γαμπρό την πρώτη νύχτα του γάμου. Η αναζήτηση αυτών των απαντήσεων ίσως φέρει στο φως μυστικά που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν οι χαρακτήρες τη συνεχιζόμενη περιπέτεια της οικογένειας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ