Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 39 – Ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 39 – Η προετοιμασία για τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη βρίσκεται στην τελική φάση, όμως μια απρόσμενη εξέλιξη αναστατώνει τις δύο οικογένειες. Η Φιλιώ, παρατηρώντας τον μεθυσμένο Γρηγόρη έξω από το σπίτι της νύφης, αποφασίζει να παρέμβει, σώζοντας την κατάσταση και αφήνοντας ελπίδες για μια νέα αρχή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 39 – Ο Γρηγόρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Στο άλλο άκρο της πόλης, στο σπίτι των Ραζίνηδων, η Κυριακούλα, φοβούμενη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να ανατρέψει τον γάμο, ζητά από τον Ζαφείρη να παρακολουθεί τον υιό της. Παράλληλα, ο Στασινόπουλος παίρνει μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής, ενώ η Στάσα σχεδιάζει το δικό της σχέδιο για να αποτρέψει τον γάμο της κόρης της, διατηρώντας το μυστικό της απώλειας της παρθενίας της.

Η μέρα του γάμου φτάνει, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει όλους. Ο Γρηγόρης, σε μια απεγνωσμένη απόφαση να αυτοκτονήσει, αρπάζει το όπλο του και ξεφεύγει από τον Ζαφείρη. Η κατάσταση επιδεινώνεται, αλλά ο Ζαφείρης καταφέρνει να τον σώσει, αλλάζοντας τα μυαλά του. Απογοητευμένος από την απόφαση της Ιουλίας να μην τον ακολουθήσει, ο Γρηγόρης παραμονεύει έξω από το σπίτι της την ημέρα του γάμου, αντικρίζοντας την πραγματικότητα που τον οδηγεί στην αυτοσυνείδηση πως έχει χάσει την Ιουλία για πάντα.

Στο πλευρό του εμφανίζονται η μητέρα του, Κυριακούλα, και ο επιστάτης Ζαφείρης, που του παρέχουν στήριξη για να ξεπεράσει το πρόσφατο πρόσκαιρο τραύμα. Καθώς ο Γρηγόρης προσπαθεί να ξεχάσει, η επιμονή της Φιλιώς να παντρευτούν ανοίγει νέες προοπτικές. Η Φιλιώ, με μια επιχειρηματική πρόταση, προτρέπει τον Γρηγόρη να προχωρήσει για το καλό του πατέρα του, που αντιμετωπίζει κατηγορίες φόνου και αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με εκτέλεση.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ