Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 36 – Μάνα και κόρη στήνουν πλεκτάνη

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 36 – Η Ιουλία αντιμετωπίζει μια μοναδική ανησυχία την ημέρα του γάμου της. Φοβάται μήπως ο Γιωργίκης αντιληφθεί την αλήθεια όχι μόνο για την απώλεια της παρθενίας της, αλλά και για την εγκυμοσύνη της. Τα σκοτεινά σενάρια περί εξορισμού από τον οίκο του Γιωργίκη, εάν αποκαλυφθεί η αλήθεια, κατατρομάζουν την Ιουλία, που βάζει σε κίνδυνο την τιμή της και της οικογένειάς της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 36 – Μάνα και κόρη στήνουν πλεκτάνη

Τις ανησυχίες της, της μοιράζεται με τη μητέρα της, τη Στάσα, η οποία φαίνεται δεν φαίνεται αδιάφορη. Όμως, η Στάσα έχει ένα σχέδιο. Της συνιστά να μετατρέψει ένα εσώρουχο και μια λευκή πετσέτα σε σκηνικά του παραστάσεως, ώστε να κρύψει το μυστικό της. Την καθοδηγεί να κρύψει τα αντικείμενα μετά τον γάμο, ώστε να μπορέσει να τα επιδείξει στον σύζυγό της μετά την εκτέλεση της πράξης.

Η Στάσα εξηγεί με σιγουριά ότι ο Γιωργίκης δεν θα καταλάβει τίποτα και, αντιθέτως, θα νιώσει υπερήφανος γιατί θα θεωρήσει πως είναι ο πρώτος που κατόρθωσε να κάνει την Ιουλία πραγματική γυναίκα. Με τις οδηγίες της Στάσας, η Ιουλία προετοιμάζει τα εν λόγω αντικείμενα και τα κρύβει με σχολαστικότητα υπο το κρεβάτι. Η μητέρα της πείθει την Ιουλία ότι οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τίποτα με την ορμή τους και την επιθυμία τους να εντυπωσιάσουν τις νύφες.

Εκείνη πρέπει να είναι πεπεισμένη και να εκτελέσει το σχέδιο με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Καθώς πλησιάζει η ώρα του γάμου, η Ιουλία συγκεντρώνει τον θάρρος της για να υλοποιήσει το σχέδιο της Στάσας. Σκορπά τον φόβο της και εξασφαλίζει την ασφάλειά της. Η έξυπνη μητέρα της, με τον τρόπο της, παρέχει στην Ιουλία την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Καθώς η νύφη στέκεται ενώπιον των καλεσμένων της, έχει μια κρυφή σιγουριά. Το σχέδιο της Στάσας είναι το ασπίδα που την προστατεύει από την κρίση και την αποκάλυψη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ