Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 35, 36, 37 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 35, 36, 37

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 35

Παρά τις προσπάθειες της Χάδως να μετατεθεί αυτός ο ανεπιθύμητος γάμος για αργότερα, ζητώντας ξανά τη βοήθεια του Στασινόπουλου, ο οποίος, όμως, αυτή τη φορά αρνείται να ανακατευτεί στα σχέδια του κουμπάρου του, ο Γιωργίκης δεν κρατιέται. Θέλει να γίνει ο γάμος το ταχύτερο δυνατό, για να μετακομίσει η Ιουλία στο νέο σπίτι της γρήγορα και να την έχει στο πλευρό του. Ο Χρήστος καθησυχασμένος από τον πατέρα Επιφάνειο καλοδέχεται τη νέα γυναίκα του πατέρα του, καθώς είναι επικεντρωμένος στον εαυτό του και πώς θα λύσει τα δικά του εσωτερικά προβλήματα. Η φιλική στάση και η ηρεμία του αφή νουν κατάπληκτες τη Στεφανία, αλλά και τη θεία του Χάδω, η οποία είχε στηρίξει πάνω του τις ελπίδες της για τη ματαίωση -έστω αναβολής του γάμου του επιπόλαιου αδελφού της με την άβγαλτη πιτσιρίκα. Η Στάσα, που γνωρίζει πως κάθε καθυστέρηση στο γάμο είναι επικίνδυνη, γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της Ιουλίας, είναι ενθουσιασμένη με την απόφαση του Γιωργίκη να γίνει. σχεδόν αμέσως μετά τους αρραβώνες. Τρέχει για να ετοιμάσει τα προικιά της Ιουλίας και για όλες τις ετοιμασίες της νύφης. Είναι απολύτως βέβαιη πως η κόρη της θα περάσει ζωή χαρισάμενη στο πλευρό του τσιφλικά και ταυτόχρονα θα γλιτώσουν κι από την ντροπή του εξώγαμου, που έχει μάλιστα και αίμα Ραζίνηδων.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 36

Η μόνη αγωνία της Ιουλίας είναι μήπως καταλάβει ο Γιωργίκης ότι δεν είναι παρθένα την πρώτη νύχτα του γάμου τους -πόσο μάλλον να αντιληφθεί ότι είναι έγκυος- και να τιναχτούν τα πάντα στον αέρα, η τιμή και η υπόληψη η δική της και της οικογένειάς της, αν διωχτεί από το σπίτι του Γιωργίκη ατιμασμένη. Τις αγωνίες της τις μοιράζεται με τη μάνα της, τη Στάσα, που δεν δείχνει να τις συμμερίζεται. «Μην ανησυχείς, θα σου πω εγώ τι θα κάνεις και όχι μόνο δεν θα καταλάβει τίποτε ο άντρας σου, αλλά θα είναι και περήφανος, γιατί αυτός θα είναι ο πρώτος σου, που σε έκανε γυναίκας. Η Στάσα λέει στην Ιουλία να λερώσει ένα εσώρουχό της και μια λευκή πετσέτα με το αίμα της και να τα έχει έτοιμα, για να τα κρύψει στη νυφική παστάδα, την ώρα που όλοι θα γλεντούν στο γαμήλιο γλέντι. «Θα ζητήσεις την άδεια από τον άντρα σου να πας στην κάμαρή σας να ξαποστάσεις λιγάκι και να φτιαχτείς. Θα κρύψεις κάτω από το κρεβάτι τα ματωμένα ρούχα, από την πλευρά που θα πλαγιάσεις… Να τα έχεις εύκαιρα να του τα δείξεις μετά την πράξη. Και μη φοβάσαι, τίποτε δεν καταλαβαίνουν οι άντρες με τη φόρα και την ορμή που έχουν να εντυπωσιάσουν τη νύφης.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 37

Η Ιουλία, από την πλευρά της, πιο ήρεμη, μετά τις συμβουλές του πατέρα Επιφάνείου και τις νουθεσίες του για το έλεος του Θεού, που συγχωρεί κάθε αμαρτία, αρκεί η μετάνοια να είναι ειλικρινής, έχει βγάλει τελείως από τη σκέψη της τον Γρηγόρη. Η αδιαφορία του της έχει προκαλέσει τόσο πόνο, καθώς το ενδιαφέρον του έχει μονοπωλήσει ο πατέρας του Στράτος, γι’ αυτό προσπαθεί να επικεντρωθεί στο μέλλοντα σύζυγό της τον Γιωργίκη και να δει τα καλά αυτού του γάμου. Είναι ευγενικός, πλούσιος, γενναιόδωρος μαζί της, δείχνει να τη θέλει πολύ και συμπονετικός με τη μέλλουσα πεθερά του Στάσα, γεμάτος κατανόηση και τρυφερότητα με το γιο, τον Χρήσστο. Σκέφτεται πως συμπαθεί πολύ το μεσόκοπο άντρα που θέλει να την κάνει γυναίκα του και πιστεύει πως με τον καιρό θα καταφέρει και να τον αγαπήσει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 35Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 36Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 37