Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 28 – Αποχαιρετά τον πατέρα της

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 28 – Στο μοναστήρι, η Ιουλία εξομολογείται στον Επιφάνειο, ο οποίος τη συμβουλεύει σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Μετά την εξομολόγηση, συναντά τον Χρήστο, ο οποίος δεν την αναγνωρίζει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 28 – Αποχαιρετά τον πατέρα της

Παράλληλα, η οικειότητα της Ατζαλίνα προς την Αλεξάνδρα αποτελεί δυσκολία για τον Απόστολο, ο οποίος αναγκάζεται να την ανεχθεί καθώς διαμένουν στον Τύρναβο. Σε αντίθεση με τις επιθυμίες της, η Κυριακούλα συμβουλεύει την κόρη της, Αλεξάνδρα, να εγκαταλείψει την περιοχή μαζί με τον Απόστολο για την Αθήνα.

Η Αλεξάνδρα συμφωνεί, αποχαιρετώντας με βαριά καρδιά τόσο τον πατέρα της όσο και τον Δημητρό, ο οποίος της εκμυστηρεύεται την αγάπη του. Τέλος, στο μοναστήρι, ο Επιφάνειος ετοιμάζεται για μια συνάντηση με τον Χρήστο, αντιμετωπίζοντας μια απροσδόκητη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.

Ερωτήματα που αναδύονται από την πλοκή: Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία στη συμβουλή του Επιφάνειου; Θα καταφέρει η Αλεξάνδρα να εγκαταλείψει τον Τύρναβο με τον Απόστολο; Ποια θα είναι η αντίδραση του Δημητρού μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας; Και τέλος, ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τον Επιφάνειο στη συνάντησή του με τον Χρήστο;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 29, 30, 31

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 28