Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 27 – Ο Επιφάνειος λεγόταν Ανέστης

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 27 – Ο Ατζαλίνας δείχνει οικειότητα προς την Αλεξάνδρα, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Απόστολου, ο οποίος αναγκάζεται να το ανεχτεί όσο βρίσκονται στον Τύρναβο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 27 – Ο Επιφάνειος λεγόταν Ανέστης

Η Κυριακούλα προτρέπει την κόρη της, Αλεξάνδρα, να φύγει με τον Απόστολο για την Αθήνα το συντομότερο δυνατό.

Συμφωνώντας, η Αλεξάνδρα αποχαιρετά με βαριά καρδιά τον πατέρα της και τον Δημητρό, ο οποίος της αποκαλύπτει την ανυπέρβλητη αγάπη του.

Η Ιουλία, βρισκόμενη σε απόγνωση, επισκέπτεται το μοναστήρι και εξομολογείται στον Επιφάνειο (Γιάνννος Περλέγκας) για την εγκυμοσύνη της. Ο Επιφάνειος της δίνει συμβουλές και, φεύγοντας, συναντά τον Χρήστο, ο οποίος δεν την αναγνωρίζει.

Ο Επιφάνειος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, συναντώντας τον Χρήστο, τον γιο της μεγάλης του αγάπης, της νεκρής Ευγενίας, και του Γιωργίκη.

Πριν γίνει μοναχός, ο Επιφάνειος ήταν γνωστός ως Ανέστης και ήταν ένας όμορφος νεαρός που εργαζόταν στα κτήματα του πατέρα της Χάδως και του Γιωργίκη. Η Χάδω τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε παρά τις κοινωνικές συμβάσεις της εποχής.

Ο Ανέστης ερωτεύτηκε την Ευγενία, η οποία ζούσε άθλια με τον Γιωργίκη, και αυτό οδήγησε τη Χάδω στο έγκλημα. Συνεργός της ήταν η Στεφανία, η οποία δηλητηρίασε την Ευγενία με μανιτάρι. Μετά το θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης εξαφανίστηκε.

Η επιστροφή του Ανέστη (τώρα Επιφάνειος) στην περιοχή φέρνει κινδύνους για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Πώς θα αντιδράσει η Χάδω στην επιστροφή του Επιφανείου; Θα ανακαλύψει ο Χρήστος την πραγματική ταυτότητα του Επιφανείου; Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της δολοφονίας της Ευγενίας;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 28, 29, 30, 31

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 27