Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 23, 24, 25

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 23, 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 23, 24, 25

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 23

Η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί για υπηρεσιακό θέμα. Η Φιλιώ -μάταια- προσπαθεί ν’ αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη. Μετά την αποχώρησή τους, ο Δημητρός, που βρίσκεται έξω από το σπίτι, πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. Εκείνη, με τη σειρά της, ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με τη Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του, ο Φώτης, είναι αποφασισμένος να μιλήσει για το φόνο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 24

Ο Γιωργίκης περνάει δύσκολες ώρες με τον Χρήστο, που απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, μέχρι τη στιγμή που επεμβαίνει η Στεφανία και τους προτρέπει να μιλήσουν για το παρελθόν. Η αιφνίδια άφιξη του αρραβωνιαστικού της Απόστολου από την Αθήνα δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό τόσο στην Αλεξάνδρα όσο και στον Δημητρό. Η Στάσα, αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, πιέζει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού και να ομολογήσει στον Στασινόπουλο ότι ο φονιάς του πατέρα της είναι ο Στράτος. Η Ιουλία, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ό,τι της ζητάει η μητέρα της. Την ίδια ώρα, η βίαιη ανάκριση του Φώτη φέρ νει την ομολογία του πως είδε κάποιον εκείνη τη βραδιά να έχει στα χέρια του το όπλο που σκότωσε τον Σκούταρη. Ενώ η Ιουλία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Γρηγόρη ότι είναι έγκυος, το τζίπ της χωροφυλακής ξεκινάει από τη Λάρισα για να τον συλλάβει, μια εξέλιξη που θα αποβεί μοιραία για τη σχέση τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 25

Ο Στασινόπουλος εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επιστάτη του Στράτου, Ζαφείρη, ενώ ανακρίνει τον Γρηγόρη, πιέζοντάς τον να του αποκαλύψει πού είναι κρυμμένο το όπλο του φόνου. Οι εξελίξεις οδηγούν την Αλεξάνδρα να ξαναζητήσει τη νομική βοήθεια του Δημητρού, όμως ο Γρηγόρης θα τον ξαφνιάσει και θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, όταν του αποκαλύπτει το σχέδιό του. Η Κυριακούλα και ο Στράτος, πιεσμένοι από τις καταστάσεις, παίρνουν μια απόφαση με πολύ μεγάλο κόστος, να παραδοθεί ο Στράτος στην αστυνομία. Κι ενώ η Αλεξάνδρα συγκρούεται με τον Απόστολο, που ζηλεύει τον Δημητρό, η Στάσα εξακολουθεί να πιέζει την Ιουλία να πει την αλήθεια για τη βραδιά του φόνου και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή και να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά η σύλληψη του Στράτου τη βγάζει από τη δύσκολη θέση, τερματίζοντας και την ερωτική σχέση της με τον Γρηγόρη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 26, 27, 28

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 23Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 24Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 25Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 26Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 27Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 28