Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18, 19, 20

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18, 19, 20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18, 19, 20

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18

Ο Γιωργίκης νιώθει πως, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια που είναι- χήρος, ζωντανεύει ξανά η ψυχή του βλέποντας την Ιουλία. Γυρνώντας, όμως, στο αρχοντικό διαπληκτίζεται με τη Χάδω, για το γάμο που ετοιμάζει. Στο μεταξύ, η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βρει την εξαφανισμένη Ιουλία, η οποία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Στράτου για το φόνο του πατέρα της. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, τη συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 19

Κι ενώ η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να καθησυχάσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το αντίθετο αποτέλεσμα. Η έντονη αντίδρασή του οδηγεί τη Χάδω σε μια ακραία απόφαση να κλειστεί το παιδί σε ίδρυμα, για την οποία ζητά τη στήριξη του Στασινόπουλου. Η παρέμβασή της αυτή οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο βίαιο ξέσπασμα. Ο Στράτος, παλεύοντας με τους δαίμονές του, το ρίχνει στο ποτό. Η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, όμως η πίεση που ασκεί στη Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Χρήστος αρχίζει να έχει έμμονες ιδέες ότι ο πατέρας του κακοποιούσε βάναυσα τη μητέρα του. Το μνημόσυνο του Νικόλα Σκούταρη τελείται στον Τύρναβο και ο Γρηγόρης, αποφασισμένος να μιλήσει με την Ιουλία, της γράφει ένα γράμμα και πηγαίνει να της το δώσει εκεί, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Αλεξάνδρας. Το γράμμα καταλήγει στα χέρια του Ζήση, ο οποίος αναλαμβάνει να το δώσει στην Ιουλία, μιας και στο μνημόσυνο υπάρχει πολύς κόσμος και δεν πρέπει να δει κανείς τον Γρηγόρη. Η Φιλιώ όμως τον εντοπίζει και τρέχει να τον συναντήσει, αλλά ο Γρηγόρης για ακόμη μια φορά δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 20

Το γράμμα φτάνει στα χέρια της Ιουλίας, η οποία το διαβάζει αργά το βράδυ. Καθώς η μητέρα της με τον αδελφό της αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο, από ένα παιχνίδι της μοίρας αποκαλύπτεται ο νεανικός έρωτας της Στάσας με τον Στράτο. Η Ιουλία, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, συνειδητοποιεί ότι ο αδελφός της Ρήγας είναι γιος του Στράτου. Παράλληλα, μια νέα άγνωστη πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει τη μέχρι στιγμής εικόνα της, ενώ η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη, τη γυναίκα του Στασινόπουλου, ένα αναπάντεχο προξενιό μ’ ένα νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Η Ιουλία, που έχει γράψει ένα γράμμα το οποίο δεν θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μια επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσε.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 21, 22, 23

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 19Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 20