Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 15, 16, 17

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 15, 16, 17 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 15, 16, 17

Η Στάσα προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να αποδεχτεί το προξενιό του Γιωργίκη, αφηγούμενη τη συγκινητική ιστορία του υποψήφιου γαμπρού. Καθώς πλησιάζει η μέρα μνημόσυνου του Νικόλα Σκούταρη, ο Στασινόπουλος επιχειρεί να αποκτήσει την κατάθεση της Ιουλίας για το φόνο του πατέρα της, που θα καταδικάσει τον Στράτο. Εν τω μεταξύ, η Φιλιώ, κόρη του Στασινόπουλου, φαρμακώνεται εξαιτίας του έρωτά της για τον Γρηγόρη. Αυτό το γεγονός αλλάζει την προτεραιότητα του Στασινόπουλου, δίνοντας την ευκαιρία στην Ιουλία να αποφύγει την κατάθεση, πράγμα που δυσαρεστεί τη μητέρα της. Στο μεταξύ, η Στάσα αντιμετωπίζει μια έκπληξη στο νεκροταφείο, ενώ ο Στράτος προσπαθεί να επανορθώσει τις σχέσεις του με την οικογένειά του. Τελικά, η Ιουλία αντιμετωπίζει την απόφασή της για την κατάθεση, καθώς πολλοί φοβούνται τις συνέπειες, ενώ ο Γρηγόρης και άλλοι προσπαθούν να μάθουν τα νέα από τη Χωροφυλακή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 15

H Στάσα πιέζει αφόρητα την Ιουλία να πει το «ναι» στο προξενιό που της έστειλε ο Γιωργίκης και για να τη συγκινήσει της μιλά για την εξομολόγηση που της έκανε ο υποψήφιος γαμπρός για το θάνατο της πρώτης γυναίκας του, της μητέρας του Χρήστου. Καθώς οι μέρες για το μνημόσυνο του Νικόλα Σκούταρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα και ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία, για τη νύχτα του φόνου. Η μαρτυρία της Ιουλίας μπορεί να «κάψει» μια για πάντα τον Στράτο, καταδικάζοντάς τον για το φόνο του πατέρα της και γι’ αυτό ο Στασινόπουλος και η Στάσα κάνουν τα πάντα για να την πείσουν να δώσει άμεσα επίσημη κατάθεση. Ένα αναπάντεχο γεγονός, όμως, θα στρέψει αλλού την προσοχή του Στασινόπουλου. Η κόρη του, η Φιλιώ, παράφορα ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, φαρμακώνεται, για να πιέσει τον πατέρα της να στείλει προξενιό στους Ραζίνηδες.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 16

Το γεγονός αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην Ιουλία να ξεγλιστρήσει, προκαλώντας την αντίδραση της μάνας της, η οποία την κατηγορεί ότι δεν τη νοιάζει να τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της. Ο Χρήστος, μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμά του, ζητά συγγνώμη απ’ τον πατέρα του και του εξομολογείται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης κατακλύζεται από τύψεις, συγκρούεται με τη Χάδω για το παρελθόν, αλλά η απρόσμενη είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας της Φιλιώς τον σπρώχνει να σπεύσει στο πλάι του κουμπάρου του και νονού του γιου του, Στασινόπουλου. Η Στάσα και η Ιουλία πάνε στον Τύρναβο για να προετοιμάσουν το μνημόσυνο του Νικόλα, στο νεκροταφείο, όμως, μια απρόσμενη έκπληξη περιμένει την πρώτη. Ο Στράτος επιδιώκει να τα βρουν, αλλά η πρότασή του, αντί να ηρεμήσει τη Στάσα, θα την εξαγριώσει ακόμα περισσότερο. Μετά από πίεση της μάνας της και του Στασινόπουλου, η Ιουλία πηγαίνει στη Διοίκηση Χωροφυλακής Λάρισας για να καταθέσει τι είδε τη νύχτα του φόνου του πατέρα της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 17

Ο Γρηγόρης ζει στιγμές αγωνίας, φοβούμενος πως ο Στράτος, μετά την κατάθεση της Ιουλίας, θα βρεθεί οριστικά στη φυλακή. Η Αλεξάνδρα και ο Ατζαλίνας πάνε κι αυτοί στη Χωροφυλακή για να μάθουν τι κατέθεσε η Ιουλία και εκεί έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Και ενώ ο Στασινόπουλος υποχωρεί στη θέληση της Φιλιώς για το προξενιό με τον Γρηγόρη, η Ιουλία θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Γιωργίκη με το γιο του, Χρήστο, σε μια σπαρακτική τους στιγμή. Ο Στράτος κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με την κόρη του, Αλεξάνδρα, αλλά η απολογητική στάση του απέναντί της δεν βρίσκει σύμφωνη τη γυναίκα του, Κυριακούλα, που κρατά τις αποστάσεις της. Εκείνος, όμως, είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τα δυο παιδιά του, δείχνοντας κατανόηση στις επιθυμίες τους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 15Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 16Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 17Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 18Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 19Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 20