Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ξετσίπωτη – Με κεράτωνες με τον Προβιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Η Αλεξάνδρα αποφασίζει οριστικά να χωρίσει με τον Απόστολο μετά από μια σκληρή σύγκρουση. Ο γιατρός Γκλαβάνης, αφού αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Φιλιώ, δεν λαμβάνει καμία θετική ανταπόκριση από εκείνη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ξετσίπωτη – Με κεράτωνες με τον Προβιό

Η επίσκεψη του Επιφάνειου στις φυλακές έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, ενώ η σύρραξη μεταξύ του Ρήγα και του Σωτηράκη για την Βαγγελίτσα προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου. Αυτός, όμως, αντιμετωπίζει την απογοήτευση όταν ο Δήμος φέρνει τη μικρή κόρη του πίσω στο σπίτι του. Ζητώντας βοήθεια από τη Στάσα, προκαλεί αναστάτωση με τις εξομολογήσεις του. Παράλληλα, ο Γρηγόρης, θυμωμένος, αποκαλύπτει στην Ιουλία την πίκρα του και την κατηγορεί για προδοσία.

«Τα είχες με τον όσο ήσουν και μαζί μου; Κοιμόσουν μαζί του πριν τον γάμο;», της φωνάζει. «Γρηγόρη, τι λες;», του απαντάει εκείνη. «Γι’ αυτό βιάστηκες να τον παντρευτείς; Ούτε τα σαράντα του πατέρα σου δεν είχαν περάσει καλά-καλά. Με Κορόιδεψες. Γι’ αυτό δεν ήθελες να φύγουμε μαζί. Δεν θέλω ούτε να σε ξέρω. Σε λυπάμαι», συνεχίζει καθώς πιστεύει ότι του έχει πει από την αρχή ψέματα για τον Προβιό. Εν τω μεταξύ, ο Ζαφείρης βλέπει τον Γρηγόρη αναστατωμένο και θυμωμένο μετά τη συνάντησή του με την Ιουλία και προσπαθεί να τον συνεφέρει.

Ωστόσο, ο νεαρός κάνει μια κίνηση που εκπλήσσει τη Φιλιώ και σοκάρει την Κυριακούλα. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει ότι σκοπεύει να παντρευτεί την κόρη του διοικητή της χωροφυλακής. Η μητέρα του, μετά το αρχικό σοκ, όσων έγιναν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, λιποθυμάει ξανά, κάνοντας τον Γρηγόρη να ανησυχήσει για την υγεία της. Εκείνη, όμως, νοιάζεται μόνο για το καλό του και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να πάρει μια απόφαση για την οποία μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον.

Την επόμενη ημέρα, στο καφενείο του Τυρνάβου, ο Γρηγόρης, μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, της ανακοινώνει ένα νέο που την ξαφνιάζει δυσάρεστα. Ταυτόχρονα, η Δέσπω αντιμετωπίζει εμπόδια στη σχέση της με τον Προβιό, ενώ η Στεφανία δεν την επιθυμεί στο αρχοντικό. Ο Στασινόπουλος, παράλληλα, αποφασίζει να επέμβει στην κατάσταση με τον Σωτηράκη με τη βοήθεια του Δήμου.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ