Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Το ερωτικό παιχνίδι ξεκινά

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ενώ η εγκυμοσύνη της Ιουλίας γίνεται γνωστή σε όλους, η Δέσπω βρίσκει την ευκαιρία να συνεχίσει να γυροφέρνει τον Προβιό, κάτι που πέφτει στην αντίληψη της Στάσας, η οποία αποφασίζει να προστατεύσει την κόρη της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Το ερωτικό παιχνίδι ξεκινά

Ο Γιωργίκης, κολακευμένος από το φλερτ της αδίστακτης Δέσπως, ετοιμάζεται να της ζητήσει κάτι, που θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες το αρχοντικό των Προβιών. Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, η αγωνία για την οικογένεια Σκούταρη κορυφώνεται. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον Στασινόπουλο να έρθει ξανά κοντά στη Στάσα, που έχει την ανάγκη του. Την ίδια ώρα, η Βαγγελίτσα προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα και είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους και με όλα για χάρη του.

Ένα μήνυμα που λαμβάνει ο Επιφάνειος στο μοναστήρι, ανοίγει ένα νέο μέτωπο και οδηγεί σε μια νέα «συμμαχία», που θα δρομολογήσει ανατρεπτικές εξελίξεις, την ίδια ώρα που άλλη μια κρίση του Χρήστου ταράζει την Ιουλία και της δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το παρελθόν του Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ