Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Σκοτώνει την Βγενιώ καταλάθος

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Το φινάλε της σειράς γράφεται με διπλό φονικό. Ο Χρήστος σοκάρει την πόλη όταν σκοτώνει την μικρή Ευγενία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Το περιστατικό αναδεικνύει το μίσος και τα δολοφονικά ένστικτα των εμπλεκομένων, με καθέναν να έχει τους δικούς του λόγους για τον θάνατο του Προβιού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Σκοτώνει την Βγενιώ καταλάθος

Για τον Γρηγόρη, που ανακαλύπτει ότι είναι ο πατέρας της Βγενιώς, η απόφαση είναι σαφής: δεν πρόκειται να αφήσει το κορίτσι στο σπίτι του Γιωργίκη, και η Ιουλία υποστηρίζει αποφασιστικά τη δική της απαίτηση. Το παιδί, όμως, έχει αγαπηθεί από όλους, και ο Προβιός και η Χάδω επιθυμούν να το κρατήσουν κοντά τους, αναγνωρίζοντας το ως μέρος της οικογένειάς τους. Ο Χρήστος στέκεται στο πλευρό της Ιουλίας, αλλά η απροσεξία στο στάβλο φέρνει την τραγωδία. Όταν το άλογο τρομάζει και πέφτει πάνω στη Βγενιώ, την σκοτώνει ακαριαία.

Ο πόνος και η οργή πλημμυρίζουν τους πάντες. Όλοι κατηγορούν τον αδικοχαμένο Γιωργίκη για την απώλεια του αγαπημένου τους φωτός. Στη συνέχεια, η Χάδω, συντετριμμένη από την απώλεια, ηρωικά προσπαθεί να βρει την ευτυχία της, ενώ ο Γρηγόρης εισβάλλει στο αρχοντικό για να πάρει την κόρη του. Ο μοναχός Επιφάνιος εμπλέκεται και αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, προκαλώντας νέα ένταση.

Οι συνεχείς ανατροπές στην ιστορία οδηγούν σε μια μοιραία νύχτα όπου το μαχαίρι αλλάζει χέρια καθώς όλοι θέλουν να εκδικηθούν τον Γιωργίκη. Ποιος θα δώσει την καθοριστική μαχαιριά; Ο επικείμενος επίλογος της τραγωδίας αναμένεται να γραφτεί με αίμα. Σύμφωνα με το βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη, ο γιος του Προβιού Χρήστος είναι αυτός που σκοτώνει τον άρχοντα του κάμπου, ενώ η μικρή Ευγενία χάνεται κατά λάθος, θυμίζοντας σε όλους τη μοιραία αυτή νύχτα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ