Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Παλιογύναικο – Θα πληρώσεις

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – H Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Προβιού. που την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά, «Θα σου δείξω εγώ ποιος είναι ο Γιωργίκης. Τι νομίζεις ότι είσαι; Σαν όλες τις άλλες! θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ. Ακούς; Και μην ακούσω μιλιά εδώ μέσα. Παλιογύναικο», της φωνάζει ενώ τη σπάει στο ξύλο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Παλιογύναικο – Θα πληρώσεις

Μόνη ελπίδα της κοπέλας είναι η Στεφανία: «Δεν αντέχω άλλο. Καλύτερα να πεθάνω. Βοήθησέ με σε παρακαλώ», είναι τα λόγια της κι εκείνη της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει. Το έργο το έχει ξαναδεί και δεν θέλει η Ιουλία να καταλήξει όπως η Ευγενία. Από την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει τον ρόλο της κυρίας του σπιτιού.

Εν τω μεταξύ. ο Αλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας. Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, εκείνος επιστρέφει στο αρχοντικό κι έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή τη φορά, αφού ο Γιωργίκης θα του αποκαλύψει τα πάντα. Στο μεταξύ, η Στάσα ενημερώνει τη Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας. «Η μόνη λύση είναι να σε βοηθήσει ο Στασινόπουλος», της λέει εκείνη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ