Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Παίρνει επάνω του τον φόνο

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Επιφάνειος ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του φόνου του Γιωργίκη Προβιού, παραδίδοντας τον εαυτό του στην αστυνομία. Μετά τη δολοφονία του Προβιού, η Ιουλία κατηγορείται ως κύρια ύποπτη και φυλακίζεται.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Παίρνει επάνω του τον φόνο

Αν και ο Στασινόπουλος την ανακρίνει, γρήγορα αποδεικνύεται πως δεν είναι η μοναδική ύποπτη. Ο Γρηγόρης, που ήταν ένας από τους πιο ένθερμους κριτικούς του Γιωργίκη Προβιού, αιφνιδιάζει την οικογένειά του εξαφανιζόμενος μετά την τραγική εκείνη νύχτα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που από την αρχή αντιστάθηκαν στον Προβιού, ο Επιφάνειος ανακοινώνει ένα σοκαριστικό γεγονός. Βρίσκει τον Στασινόπουλο και τη Στάσα και τους αποκαλύπτει τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Προβιού. Αποκαλύπτει επίσης ότι ήταν σχέση της Χάδως και εραστής της Ευγενίας, πρώην συζύγου του Προβιού.

Ο Επιφάνειος περιγράφει λεπτομερώς το κίνητρό του και τις προσωπικές του σχέσεις με τον Προβιού και την οικογένειά του. Ο Στασινόπουλος, ενώ προσπαθεί να αποδείξει την ενοχή του Επιφάνειου, αμφιβάλλει για τις αποκαλύψεις του. Οι ερωτήσεις του δεν καταφέρνουν να διαψεύσουν τις εκθέσεις του Επιφάνειου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι πράγματι ο δράστης.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ