Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Ραζίνης σε κίνδυνο

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Η στιγμή για τη μεταφορά του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου είναι πλέον πραγματικότητα. Ωστόσο, τα μέλη της οικογένειας Ραζίνη αγνοούν τις δραστηριότητες του Ζαφείρη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Ραζίνης σε κίνδυνο

Μόλις αποχαιρετίζει την Κυριακούλα, λέγοντας πως θα απουσιάσει για λίγο από τον Τύρναβο, εκτελεί αμέσως το σχέδιο απόδρασης του Στράτου. Μια έκπληξη περιμένει τη μικρή Χάιδω στο ορφανοτροφείο. Αλλά η πραγματική έκπληξη προκύπτει στο αρχοντικό, όταν ο Γιωργίκης ανακοινώνει στους κουμπάρους του την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Αυτή η ανακοίνωση συμπίπτει με την άφιξη ενός απρόσκλητου επισκέπτη, προκαλώντας νέα αναστάτωση. Μια διπλή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του δείπνου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες.

Ο Ανέστης επιστρέφει στο σπίτι των Προβιών αναζητώντας τον Χρήστο. Η επίσκεψή του προκαλεί την οργή του ανεξέλεγκτου Γιωργίκη, ταράζοντας πολύ την Ιουλία. Αυτή ζητά βοήθεια από τη μητέρα της, η οποία όμως αρνείται να την καταλάβει, θεωρώντας πιο σημαντικό το παιδί που θα γεννηθεί να έχει έναν πατέρα,  και να κάνει υπομονή. Την ίδια στιγμή, η μεταφορά του Στράτου έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση για όλους, ειδικά για τον Στασινόπουλο και τον Γρηγόρη, που σύντομα πρόκειται να γίνουν πεθερός και γαμπρός. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα, με τη βοήθεια του Ατζαλίνα, προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και να ενημερώσει τη μητέρα της για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πλέον η υπόθεση του Ραζίνη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ