Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Κάνει το όνειρο πραγματικότητα

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς παρουσιάζουν μια απρόσμενη και θετική εξέλιξη για τη Χάδω. Μετά από πολλές δυσκολίες, επιτέλους καταφέρνει να γίνει μάνα. Ωστόσο, η ησυχία στο αρχοντικό του Προβιού διαταράσσεται όταν η αλήθεια για την καταγωγή του παιδιού της Ιουλίας αποκαλύπτεται.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Κάνει το όνειρο πραγματικότητα

Ο Γιωργίκης, ο σύζυγός της, εκτός εαυτού ανακαλύπτει ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά του Γρηγόρη. Η οργή του ξεσπά σε μια βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην Ιουλία. Οι προσπάθειες των υπολοίπων μελών της οικογένειας να τους βοηθήσουν αποβαίνουν άκαρπες. Παρ’ όλα αυτά, η Χάδω βρίσκει δύναμη στο εσωτερικό της να αντιμετωπίσει την κρίση. Μετά από τις ταραχές στο αρχοντικό τους, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα προς την εκπλήρωση του μεγάλου της ονείρου: να γίνει μητέρα.

Από εκεί που δεν το περίμενε, η Χάδω λαμβάνει μια απρόσμενη ευκαιρία που της επιτρέπει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της με τον πιο θετικό και γλυκό τρόπο: υιοθετώντας ένα κορίτσι και γίνοντας μάνα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ