Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Η Κυριακούλα εκβιάζει τον Κωστή

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ρήγας και η Βαγγελίτσα ζουν έναν παράφορο έρωτα, αφήνοντας τους πάντες στο σκοτάδι.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Η Κυριακούλα εκβιάζει τον Κωστή

Παράλληλα, η Κατερίνη απειλεί τον Στασινόπουλο με διαζύγιο, αισθανόμενη την παρουσία μιας άλλης γυναίκας στη ζωή του. Ο Γρηγόρης και η Φιλιώ ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, ενώ η Κυριακούλα εκβιάζει τον Στασινόπουλο για να βοηθήσει τον Στράτο να απελευθερωθεί από τη φυλακή. Ορκίζεται πως μόνο αν βοηθήσει τον Στράτο να βγει απο την φυλακή θα συμφωνήσει με αυτό τον γάμο. Στο αρχοντικό του Προβιού η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Απο τη μια η Χάδω κάνει την ζωή της Ιουλίας δύσκολη και απο την άλλη η Δέσπω στριμώχνει τον Γιωργίκη.

Ωστόσο, ο Γιωργίκης εκπληρώνει το αίτημα της Ιουλίας να επιστρέψει η Δέσπω, ενώ ο Στασινόπουλος αντιμετωπίζει την οργή της Κατερίνης μετά την επίσκεψή του στη Στάσα. Η Φρόσω προτείνει μια λύση στη Στάσα, που την ιντριγκάρει αλλά τη φέρνει αντιμέτωπη με τη δική της μοίρα. Ταυτόχρονα, η Κερασίνα ετοιμάζει ένα νέο προξενιό που θα προκαλέσει αναταραχή στον Τύρναβο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ