Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Έτσι αποκαλύπτεται ο δολοφόνος

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Ο Τραγικός επίλογος θα γραφτεί με δύο συναρπαστικά επεισόδια που θα προβληθούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Ο Γιωργίκης Προβιός, υποβαθμίζοντας την ανθρώπινη ζωή, στερεί τη ζωή από την αθώα Βγενιώ, την αγαπημένη κόρη της Ιουλίας και του Γρηγόρη Ραζίνη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Έτσι αποκαλύπτεται ο δολοφόνος

Τη στιγμή που η μητέρα αντικρίζει το σοκαριστικό θέαμα, η απελπισία της γίνεται ανεξέλεγκτη και καταλήγει στην τραγική απόφαση να στερήσει τη ζωή από τον άνδρα της. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει τον Γιωργίκη ως έναν αδίστακτο και ψυχρό άνθρωπο, κάτι που φάνηκε απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η βία που έχει ασκηθεί επάνω στην Ιουλία έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Το ανεξέλεγκτο μίσος του για την Ιουλία και το παιδί του Γρηγόρη δεν γνωρίζει όρια. Τα γεγονότα καταδεικνύουν την αναπόφευκτη τραγωδία και την αδικία που υφίσταται η Ιουλία.

Η Χάδω έχει χάσει κάθε έλεγχο, το όνειρό της να γίνει μητέρα της Βγενιώς γίνεται συντρίμμια με την επιστροφή της Ιουλίας από τη ψυχιατρική κλινική. Η Στεφανία, είναι επίσης θύμα της βίας και προσπαθεί να βοηθήσει την Ιουλία και τον Χρήστο. Παράλληλα, η νεαρή Δέσπω δεν αντέχει την αποκάλυψη και την απάνθρωπη συμπεριφορά του Γιωργίκη. Αντίθετα, η Δέσπω οραματίζεται να κυβερνήσει το αρχοντικό. Το μίσος φουντώνει και το κακό δεν αργεί να συμβεί.

Στη συνέχεια, ο Γιωργίκης εκτοξεύει την οργή του εναντίον της Ιουλίας, κατηγορώντας την ότι τον πρόδωσε φορτώνοντάς του ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Για να της εκδικηθεί, σκοτώνει τη μικρή Βγενιώ. Τα ουρλιαχτά της Ιουλίας διασκορπίζονται σε όλη τη γειτονιά. “Το παιδί μου, το παιδί μου!” φωνάζει, καθώς αρπάζει ένα μαχαίρι και του το καρφώνει. Ο Στασινόπουλος και οι αστυνομικοί καταφθάνουν στο αρχοντικό του Προβιού και αντικρίζουν τον Γιωργίκη νεκρό. Πλησιάζει την Ιουλία, ζητώντας της βοήθεια να ανακαλύψουν ποιος δολοφόνησε τον Γιωργίκη.

Η Ιουλία, με άδειο βλέμμα, δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. Σφίγγει σφιχτά στην αγκαλιά της μια κούκλα. Ο Στασινόπουλος συνειδητοποιεί ότι η κούκλα αυτή θυμίζει τη Βγενιώ. Η Ιουλία οδηγεί τον Στασινόπουλο στο να καταλάβει ότι κάποιος σκότωσε την κόρη της και δεν ήταν ατύχημα. Μετά από αυτό το θλιβερό σκηνικό, ο Στασινόπουλος πιστεύει ακράδαντα ότι η Ιουλία σκότωσε τον άνδρα της, μετά την πρόσφατη απώλεια της κόρης της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ