Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Χάδω – Ιουλία μαλλιοτραβιούνται

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Καθώς τα βασικά πρόσωπα του δράματος εμφανίζονται, παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα. Σύντομα αποκαλύπτεται ότι όλα όσα συνέβησαν σχετίζονται με τη μικρή Ευγενία και τη διεκδίκησή της από τον Γιωργίκη και τη Χάδω, καθώς και από την Ιουλία και τον Γρηγόρη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επεισόδια – Χάδω – Ιουλία μαλλιοτραβιούνται

Ο Γρηγόρης, μαθαίνοντας ότι είναι ο πατέρας της Ευγενίας, αποφασίζει να την πάρει από τον Γιωργίκη. Πηγαίνει στο σπίτι και αρχίζει να φωνάζει για να του ανοίξουν. Μαζί του είναι και ο Επιφάνειος, ο οποίος αντιλαμβάνεται τον επερχόμενο κίνδυνο και σπεύδει να βοηθήσει. Δεν είναι μόνο ο Ραζίνης που θέλει την κόρη του πίσω, αφού όλοι την έχουν αγαπήσει. Ο Προβιός και η Χάδω τη διεκδικούν με σθένος, αφού το παιδί τους θεωρεί ως οικογένειά του. «Το παιδί είναι δικό μου και του Γρηγόρη. Έχει πατέρα και δεν θα το αφήσει τώρα που ξέρει την αλήθεια», φωνάζει η Ιουλία. «Εγώ είμαι η μάνα του. Εγώ το μεγάλωσα όσο εσύ ήσουν στο τρελάδικο», απαντάει η Χάδω.

Ο Χρήστος τάσσεται υπέρ της Ιουλίας. Καθώς η διαμάχη κορυφώνεται, η μικρή Ευγενία ξεφεύγει από την προσοχή τους. Το κοριτσάκι πηγαίνει στον στάβλο και κανείς δεν συνειδητοποιεί ότι λείπει. Το κακό δεν αργεί να συμβεί. Σε μια στιγμή που το άλογο τρομάζει, σηκώνεται στα δυο του πόδια και πέφτει πάνω στο παιδί, σκοτώνοντάς το. Όταν οι άλλοι αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί, ο πόνος, η οργή και ο θρήνος είναι αβάσταχτοι. Όλοι στρέφονται με μένος στον Γιωργίκη, τον θεωρούν υπεύθυνο για την τραγωδία που έχασαν το φως της ζωής τους, το μικρό κοριτσάκι.

Από κει και πέρα, κάθε χαρακτήρας παίζει τον δικό του, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, και η αντίδραση καθενός από όσους βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό εκείνη τη μοιραία νύχτα, συμβάλλουν στη διαμόρφωση του ματωμένου επιλόγου αυτής της τραγωδίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ