Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ένας φόνος με άρωμα γυναίκας

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η σειρά πλησιάζει στο τέλος της με τις έρευνες για τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού να εξελίσσονται. Οι ενδείξεις δείχνουν προς πολλαπλούς ένοχους. Η Χάδω, έχοντας χάσει τον έλεγχο και απειλούμενη με την απώλεια της Βγενιώς, είναι έτοιμη να καταφύγει σε ακραίες πράξεις.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ένας φόνος με άρωμα γυναίκας

Ταυτόχρονα, η Στεφανία αναγνωρίζει την ανάγκη να προστατεύσει την Ιουλία από τον σκληρό άνδρα της. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να επέμβει, ενώ ο πατέρας Επιφάνειος βρίσκεται μπλεγμένος στην υπόθεση, και η αλήθεια για την ταυτότητά του αποκαλύπτεται, ενώ η Ευγενία βρίσκεται νεκρή. Όλα αυτά είναι κομμάτια ενός παζλ που θα οδηγήσουν στην τελική αποκάλυψη. Η δολοφονία του Προβιού, παρά τη στυγερότητά της, δεν προξενεί λύπη σε κανέναν, αφού η συμπεριφορά του τον είχε καταστήσει εχθρό πολλών. Οι ύποπτοι για τη δολοφονία φαίνεται να είναι δύο γυναίκες, κοντινές του για χρόνια.

Και η Χάδω και η Στεφανία, βίωσαν την κακοποίηση από τον ίδιο άνδρα που, πίσω από το φίλτρο της καλής του φήμης, εκδήλωνε την αγριότητά του. Τώρα, οι ανακρίσεις στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να φέρουν στο φως την αλήθεια. Θα πείσει ο Επιφάνειος για τη συνεργασία του στο φόνο; Και η Ιουλία, σιωπηλή αλλά βασανισμένη, θα φτάσει στο άκρο της αντοχής της; Η τραγωδία τείνει προς το τέλος της, με τις ζωές όλων να είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους, περιμένοντας να διαφανεί η αλήθεια και να καθαριστούν οι ενοχές.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ