Το προξενιό της Ιουλίας – Ελεύθερος ο Ραζίνης

Το προξενιό της Ιουλίας – Σαν βόμβα σκάει για τη Στάσα είδηση ότι ο Ραζίνης αποφυλακίζεται… Σε απόγνωση, η Ιουλία προσπαθεί να διακόψει την εγκυμοσύνη της, ώστε να μην τη συνδέει πλέον τίποτα
με τον Γρηγόρη.

Το προξενιό της Ιουλίας – Ελεύθερος ο Ραζίνης

Όμως για μια ακόμα φορά θα κινδυνέψει και ο Γιωργίκης θα τη σώσει. Πληγωμένη, η Ιουλία δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Γρηγόρη, επειδή τε λικά φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Στο μεταξύ, ένα δημοσίευμα-φωτιά της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ισχυρίζεται πως ο Στράτος είναι αθώος και προκαλεί… σεισμό στην οικογένεια της Στάσας, αφού μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης.

Η Κατερίνη τονίζει στη Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα, που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη. Η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο γιατρός προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει.

Ενώ η Ιουλία και η Στάσα μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης στη Λάρισα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια δείχνουν, το επίμαχο δημοσίευμα, φορά τα δεδομένα. Όπως όλα η αδυναμία να εντοπιστεί το όπλο του φονικού, αλλά και η αλλαγή.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα