Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έγκυος η Φιλλιώ – Άγνωστος ο πατέρας

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Φιλιώ βρίσκεται σε δίλημμα για την πατρότητα του παιδιού που περιμένει. Δεν γνωρίζει αν είναι του Γρηγόρη ή του εραστή της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έγκυος η Φιλλιώ – Άγνωστος ο πατέρας

Οι εξελίξεις στο σπίτι του Προβιού είναι συγκλονιστικές. Ο Επιφάνειος αποφασίζει να βοηθήσει την Ιουλία να δραπετεύσει μαζί με το μωρό της, για να τη σώσει από τον βίαιο Γιωργίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Επιφάνειος εισβάλλει κρυφά στο σπίτι και παίρνει την Ιουλία και την κόρη της. Το επόμενο πρωί, ο Γιωργίκης συνειδητοποιεί την απουσία της Ιουλίας και πανικοβάλλεται. Την ίδια στιγμή, η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος, καθώς έχει καθυστέρηση.

Η Κυριακούλα ενθουσιάζεται με τα νέα, όμως η Φιλιώ επιθυμεί πρώτα να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της με έναν αιματολογικό έλεγχο από τον εραστή της, τον γιατρό Γκλαβάνη. Η Φιλιώ αποφασίζει να κρατήσει την είδηση μυστική από τον Γρηγόρη, θέλοντας να του κάνει έκπληξη. Ζητά από την πεθερά της να μην πει τίποτα μέχρι να είναι βέβαιη. Παράλληλα, την ανησυχεί περισσότερο το γεγονός ότι δεν ξέρει αν το παιδί είναι του Γρηγόρη ή του εραστή της, κάτι που της προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια.

Η αγωνία μεγαλώνει καθώς τα μυστικά και οι αμφιβολίες δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα. Ο Επιφάνειος παίρνει την Ιουλία και το μωρό της μακριά από τον επικίνδυνο Γιωργίκη, ενώ η Φιλιώ παλεύει με τις αμφιβολίες για την πατρότητα του παιδιού της. Οι επόμενες εξελίξεις θα κρίνουν τις ζωές όλων των χαρακτήρων, καθώς το δράμα κορυφώνεται και οι αλήθειες έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ