Το Προξενιό Της Ιουλίας – Χάδω – Στεφανία γίνονται φόνισσες

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η στυγερή δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού δεν προκάλεσε τη λύπη κανενός. Αντίθετα, πολλοί θα ήθελαν το θάνατό του. Η Χάδω, η αδελφή του, και η Στεφανία, η οικονόμος του, είναι αυτές που βάζουν τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας άλλο την εγκληματική συμπεριφορά του προς όλους. Η καθεμία είχε το δικό της κίνητρο γι’ αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Χάδω – Στεφανία γίνονται φόνισσες

Η Χάδω, όταν συνειδητοποιεί ότι θα χάσει τη Βγενιώ, που τη θεωρεί κόρη της, βγαίνει εκτός ελέγχου. Όποιος την πάρει από κοντά της, θα πεθάνει. Η Στεφανία, που βλέπει ότι ο Χρήσστος δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν και ότι η Ιουλία βασανίζεται φρικτά από το δυνάστη άντρα της, αποφασίζει πως η λύτρωση θα έρθει μόνο αν ο Προβιός βγει από τη μέση.

Καθοριστικό ρόλο στην ιστορία παίζουν η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή στην υπόθεση του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, αλλά και η αντίδραση καθενός από όσους βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό τη μοιραία εκείνη νύχτα. Ο καθένας θα βάλει από ένα μικρό λιθαράκι για να γραφτεί ο ματωμένος επίλογος αυτής της τραγωδίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ