Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτός σκοτώνει την Βγενιώ

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά είναι σοκαριστικές και γεμάτες ανατροπές. Ο Γιωργίκης, έχοντας ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατρικό του ρόλο του παιδιού που του φόρτωσε η Ιουλία, ξεσπά σε νέο περιστατικό βίας εναντίον της. Σε μια παρανοϊκή εκρηκτικότητα, πνίγει άδικα τη μικρή Βγενιώ, ενώ η μητέρα της ξεσπά για τον άδικο χαμό της κόρης της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτός σκοτώνει την Βγενιώ

Ο Στασινόπουλος και η αστυνομία φθάνουν γρήγορα στο αρχοντικό του Προβιού, όπου βρίσκουν τον Γιωργίκη νεκρό. Πλησιάζοντας την Ιουλία, ζητούν τη βοήθειά της για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο του Γιωργίκη. Η Ιουλία, απορροφημένη στο κενό, αρνείται να μιλήσει. Σφίγγει στην αγκαλιά της μια κούκλα που θυμίζει τη Βγενιώ. Ο Στασινόπουλος καταλαβαίνει ότι η κούκλα αυτή είναι σύμβολο της κόρης της. Η Ιουλία, με το βλέμμα της καρφωμένο στον Στασινόπουλο, χωρίς να πιει ούτε μια λέξη, χαρίζει στον αστυνομικό την απαραίτητη ένδειξη.

Κρατάει την κούκλα ψηλά και δείχνει προς το μέρος όπου βρίσκεται ο Γιωργίκης. Είναι σαφές ότι κάποιος άλλος έχει αναλάβει τη δική της εκδίκηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από αυτή τη σκηνή ο Στασινόπουλος είναι πεπεισμένος για την ενοχή της Ιουλίας. Καταλαβαίνει ότι αυτήν τη φορά η εκδίκηση δεν ήταν τόσο μονόπλευρη. Ο Γιωργίκης έχει σκοτώσει το παιδί της, και η Ιουλία έχει πάρει το νόμο στα χέρια της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ