Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτός είναι ο βιαστής της Κυριακούλας

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κυριακούλα θα βιώσει δραματικές στιγμές καθώς θα συναντήσει τον βιαστή της. Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης, συνοδευόμενοι από τον πατέρα του Άλκη, φτάνουν στο σπίτι του Ραζίνη για να συναντήσουν την Κυριακούλα ενόψει του επερχόμενου γάμου τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτός είναι ο βιαστής της Κυριακούλας

Η κατάσταση θα πάρει μια παράξενη τροπή όταν η Κυριακούλα αναγνωρίζει στα μάτια του Κρίστοφερ τον Χρήστο, τον βιαστή της. Σοκαρισμένη, χάνει τις αισθήσεις της, πέφτει στο πάτωμα και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα, η Κυριακούλα, ακόμα σε σοκ, προτρέπει την Αλεξάνδρα να απομακρυνθεί από τον Άλκη. Χωρίς να της δώσει σαφείς εξηγήσεις, της αναφέρει δικαιολογίες που η Αλεξάνδρα βρίσκει περίεργες. Παρά τις προσπάθειές της, ο Άλκης και η Αλεξάνδρα συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά από την Κυριακούλα, η οποία δεν επιθυμεί πλέον αυτόν τον γάμο λόγω της παρουσίας του Κρίστοφερ.

Η συμπεριφορά της Κυριακούλας προκαλεί απορία και προβληματισμό στο ζευγάρι. Παράλληλα, η Κυριακούλα θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο που θα φέρει νέες δραματικές εξελίξεις στη σειρά. Τα γεγονότα που ακολουθούν θα ανατρέψουν τις ισορροπίες και θα αποκαλύψουν περισσότερες πτυχές της ιστορίας της Κυριακούλας και του τραυματικού της παρελθόντος. Οι επόμενες εξελίξεις υπόσχονται να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο, καθώς οι χαρακτήρες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες αλήθειες και να κάνουν δύσκολες επιλογές.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ