Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος του μοναχού Επιφάνειου

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, οι ζωές των ηρώων θα ανατραπούν δραματικά. Τι θα συμβεί άραγε στον Επιφάνειο στο φινάλε της σειράς; Ο Γιάννος Περλέγκας, σε συνέντευξή του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον ρόλο του και για το τι θα δούμε προς το τέλος της δραματικής σειράς του Alpha.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος του μοναχού Επιφάνειου

Ο ηθοποιός υπογραμμίζει πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τον Επιφάνειο, όπως και για τους υπόλοιπους ήρωες της ιστορίας. Στα τελευταία επεισόδια, ο Επιφάνειος θα αντιμετωπίσει την Χάδω σε μια συγκλονιστική στιγμή. Όσον αφορά τον φόνο του Γιωργίκη, ο Επιφάνειος θα παραδοθεί στον Στασινόπουλο, θεωρώντας τον εαυτό του ηθικό αυτουργό του εγκλήματος λόγω του παρελθόντος του με τον Προβιό. Ο Επιφάνειος πιστεύει πως ο Χρήστος, η Ιουλία ή η Στεφανία μπορεί να τον έχουν σκοτώσει και παραδίδεται για να τους προστατέψει, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Σχετικά με το τέλος του χαρακτήρα του, ο Γιάννος Περλέγκας αποκαλύπτει ότι ο Επιφάνειος θα επιλέξει να παραμείνει μοναχός, επικεντρώνοντας τη ζωή του στη σχέση του με τον γιο του, τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ