Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος της κόρης τους

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς θα δούμε  ποιο θα είναι το τέλος της κόρης της Ιουλίας και του Γιωργίκη Προβιού. Η σειρά που ξεχωρίζει στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο και η πρωταγωνίστρια Ευγενία Ξυγκόρου αποκαλύπτει τα μυστικά του επερχόμενου σεναρίου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το τέλος της κόρης τους

Σε συνέντευξη που παραχωρείσαι, ρωτήθηκε για το εάν η κόρη της Ιουλίας επιζεί, στο οποίο απάντησε: “Παρότι στο βιβλίο το παιδί αφήνει την τελευταία του πνοή, δεν πιστεύω ότι θα ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία. Η εξέλιξη θα επικεντρωθεί στην εξαφάνιση της κόρης της Ιουλίας και έχω την εντύπωση ότι κάποιος τη φροντίζει και την προστατεύει. Για μένα, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ανακαλύψουμε ότι η κόρη της Ιουλίας βρίσκεται στην αγκαλιά της Χάδω που τόσο πολύ ήθελε ένα παιδί.

Πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής; Ποιος είναι ο ρόλος της Χάδω σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας και πώς θα αλλάξει η δυναμική τους με τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Αυτά τα ερωτήματα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του σεναρίου και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ