Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, προβλέπονται ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς ο Επιφάνειος αποφασίζει να βοηθήσει την Ιουλία να δραπετεύσει και ετοιμάζει το σχέδιο διαφυγής της. Ο Γιωργίκης Προβιός, ανακαλύπτοντας ότι η κόρη του δεν είναι δική του αλλά του Γρηγόρη Ραζίνη, εκτοξεύει την οργή και το μίσος του προς την Ιουλία, η οποία βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης

Ο Γιωργίκης ζητάει εκδίκηση και επιτίθεται στην Ιουλία, με τη Χάδω να προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και τη Στεφανία να συνεργάζεται με την Ιουλία για να την βοηθήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δέσπω αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο του αρχοντικού. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος επικοινωνεί με την Ιουλία, αλλά εκείνη δεν απαντάει λόγω φόβου. Αυτός την αναζητά και στη συνέχεια αναζητά τον Επιφάνειο, παρακινούμενος από τη Στεφανία, η οποία τον έχει ενημερώσει για τα γεγονότα στο αρχοντικό και τον εφιάλτη που ζει η νεαρή γυναίκα.

Παρά τις ανησυχίες του, ο Χρήστος ακολουθεί τις συμβουλές του Επιφανίου, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τη Στεφανία για την κατάσταση στο αρχοντικό και προτρέπει τον Χρήστο να βοηθήσει την Ιουλία να δραπετεύσει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ