Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος θάνατος φέρνει αναταραχές

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται ανατροπές και συγκινήσεις, αφού ένας μυστηριώδης θάνατος θα προκαλέσει σεισμούς στην ιστορία. Η είσοδος της Ιουλίας στο προξενιό της δημιουργεί ένα ανατρεπτικό κλίμα, ανακατεύοντας τα χαρτιά στην ευτυχισμένη σκηνή. Η Χάδω, όμως, αναζωπυρώνει φωτιές, αναρωτιόμενη γιατί η Ιουλία αποφάσισε να εκτονώσει το χάος στο σπίτι τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Απρόσμενος θάνατος φέρνει αναταραχές

Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος αναγκάζει τον Χρήστο να ξαναζήσει τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της με την αλήθεια. Ο Γρηγόρης, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την Ιουλία. Ο Γιωργίκης, επισημοποιώντας τον αρραβώνα του, ρίχνει στην αναμονή τη Χάδω και θέτει το δίλημμα για τον Χρήστο, που πρέπει να αντιμετωπίσει την είδηση του γάμου.

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου σοκάρει τον Γιωργίκη, φοβούμενο για την αντίδραση του γιου του. Από την άλλη, η Ιουλία εκτιμά τον Χρήστο και αντιλαμβάνεται τον καλό πατέρα που είναι. Ο Στασινόπουλος προτείνει στην Κατερίνα να είναι ο νεαρός Γκλαβάνης ο σύζυγος της Φιλιώς, αλλά η κόρη του αρνείται επιμόνως. Ταυτόχρονα, ο διοικητής χωροφυλακής πιέζει τον Ζαφείρη να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα