Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αποκαλυπτικό το τελευταίο επεισόδιο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Στασινόπουλος αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού, ενώ η Κυριακόυλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αποκαλυπτικό το τελευταίο επεισόδιο

Μετά τη βίαιη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών όλοι οι ήρωες της σειράς συγκεντρώνονται στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου του αγνοούμενου Γρηγόρη, για να αναζητήσουν απαντήσεις σχετικά με τη δολοφονία του Γιωργίκη. Παράλληλα, ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση της χωροφυλακής με τον Επιφάνειο, που παραδίδεται. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, παραμένει ασαφές αν είχε συμμετοχή στον φόνο.

Παρ’ όλα αυτά, μέσω της συνομιλίας τους, ο Στασινόπουλος αποκτά πληροφορίες για το σκοτεινό παρελθόν του Προβιού και το τι συνέβη με τη Χάδω και τη μικρή Ευγενία, που εξακολουθεί να είναι αγνοούμενη.
Η Ιουλία αντιμετωπίζει ανάκριση από τον Στασινόπουλο για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου του Γιωργίκη Προβιού. Η σιωπή της οδηγεί στον εισαγγελέα, ο οποίος αναλαμβάνει να αποφασίσει για την ενοχή και το ενδεχόμενο εγκλεισμό της, καθώς και την εκτέλεση ή την αθωότητά της.

Ποιες αλήθειες θα έρθουν στο φως μετά τις αποκαλύψεις του Στασινόπουλου για το παρελθόν της Προβιού; Θα βρεθεί ποτέ η μικρή Ευγενία; Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος για τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ