Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αναγκάστηκα να τον παντρευτώ για να γλιτώσω

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το καλοκαίρι του 1964 βρίσκει την Ιουλία επιστρέφοντας στο αρχοντικό, γεμάτη λαχτάρα για τη μικρή Βγενιώ, την τετράχρονη κόρη της. Ωστόσο, η κατάσταση που συναντά στο σπίτι τη σοκάρει πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αναγκάστηκα να τον παντρευτώ για να γλιτώσω

Αποφασίζει να επικοινωνήσει επειγόντως με τον Χρήστο, που πλέον ζει με τον Επιφάνειο έξω από την Ελασσόνα. “Πρέπει να του πεις να με βοηθήσει”, του ζητά με αποφασιστικότητα. Στο μεταξύ, ένα καθοριστικό γεγονός ανατρέπει τη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, που συμπεριλαμβάνουν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Φιλιώς και μια ξαφνική ανακάλυψη από το παρελθόν που απειλεί να διαλύσει τα πάντα. Η Ιουλία, αποφασισμένη αλλά και τρομοκρατημένη, επιστρέφει στο αρχοντικό, αγνοώντας τον κίνδυνο που την περιβάλλει.

Αυτό που έρχεται θα διαλύσει τα πάντα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο για τον Γρηγόρη όσο και για την Ιουλία. Η Ιουλία αποφασίζει επιτέλους να του πει τη μεγάλη αλήθεια. «Η Ευγενία δεν είναι κόρη του Προβιού αλλά κόρη σου. Είναι το παιδί μας. Γι’ αυτό αναγκάστηκα και τον παντρεύτηκα», του αποκαλύπτει. Το νέο αυτό τρελαίνει τον Γρηγόρη, ο οποίος αισθάνεται εξαπατημένος και απογοητευμένος. “Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις τέτοιο πράγμα; Κατάλαβες τι έχεις κάνει; Όλη η ζωή θα ήταν διαφορετική αν το γνώριζα”, της φωνάζει έξαλλος.

Η επιστροφή της Ιουλίας σύντομα αποδεικνύεται, δεν είναι ο μόνος κίνδυνος στον ορίζοντα. Ο θάνατος του Γιωργίκη συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και κάνει ύποπτους όλους όσους συνδέονται με το αρχοντικό Προβιού. Η αποκάλυψη της Ιουλίας αλλάζει οριστικά το παιχνίδι, ρίχνοντας σε χάος όχι μόνο τη ζωή της αλλά και των γύρω της. Καθώς οι ανακατατάξεις από το παρελθόν απειλούν να εκραγούν, η Ιουλία είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την αλήθεια, ανεξάρτητα από το κόστος.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ