Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αν ανοίξεις το στόμα σου, τελείωσες

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα προσεχή επεισόδια της σειράς καθώς η Ιουλία βρίσκεται στη φυλακή για την απαγωγή του παιδιού. Ο Γιωργίκης Προβιός, με αποφασιστικότητα και μετά απο την ώθηση που του δίνει η Χάδω, επιλέγει να καταγγείλει τη σύζυγο του για το επεισόδιο απαγωγής του παιδιού τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Αν ανοίξεις το στόμα σου, τελείωσες

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η Ιουλία δεν αποκαλύπτει τους συνεργούς της, παρά τις πιέσεις. Ωστόσο, ο Γιωργίκης, προσποιούμενος γενναιοδωρία, δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Καθώς όμως βρίσκονται μόνοι, απειλεί ότι θα κρατήσει το παιδί μακριά από αυτήν μέχρις ότου συμμορφωθεί. Έτσι βρίσκει την ευκαιρία να εκβιάσει την Ιουλία. “Δεν θα πεις κουβέντα για τους ξυλοδαρμούς. Δεν θα ανοίξεις το στόμα σου. Μόνο έτσι θα δεις το παιδί“. Η Ιουλία αναγκάζεται να επιστρέψει στο αρχοντικό, αλλά βρίσκεται κλειδωμένη στο υπόγειο από τον Γιωργίκη.

Η Χάδω, αν και χαίρεται που έχει ξανά στα χέρια της το μωρό, γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει το όνομα που του έχουν δώσει στη μυστική βάφτιση. Ο Χρήστος ανησυχεί για τη μοίρα της Ιουλίας και της Στεφανίας, ενώ η Βαγγελίτσα πληροφορείται από τον Δήμου νέα που θα συγκλονίσουν την Κατερίνη. Καθώς ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν μια ακόμα τυχαία συνάντηση, φαίνεται ότι η εγκυμοσύνη της Φιλλιώς έχει επιπλοκές. Στο πλάι της δεν βρίσκεται ο Γρηγόρης, αλλά ο γοητευτικός νεαρός γιατρός Γκλαβάνης. Αν και η κατάληξη της κατάστασης είναι τραγική με την αποβολή, η Φιλλιώ αρνείται να συναντήσει τον Γρηγόρη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ