Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης φτάνει στα άκρα

Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα και αποφασίζει να την κατακτήσει ξανά. Η Κυριακούλα, υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Ατζαλίνα, και προτρέπει την κόρη της να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 22/11/23: Ο Γρηγόρης φτάνει στα άκρα

Αυτό οδηγεί την κόρη σε αποκαλύψεις προς το δικηγόρο. Η Στεφανία, που επιμένει ότι πρέπει να αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες για το παρελθόν στον Χρήστο, μπλέκεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη. Ο Στασινόπουλος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τον επιστάτη Φώτη, τον μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία του Σκούταρη.

Παράλληλα, η Κατερίνη και η Κυριακούλα σχεδιάζουν ένα τραπέζι στο σπίτι των Ραζίνηδων, με σκοπό να συναντηθούν ο Στράτος και ο Κωστής, προκειμένου να προωθηθεί το προξενιό της Η Φιλιώς με τον Γρηγόρη. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα, μετά τη συνάντησή της με τον Δημητρό, επιστρέφει αναστατωμένη στον Τύρναβο, με την Κυριακούλα να τη συμβουλεύει να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα. Η υγεία της Στάσας διαταράσσεται όταν ανακαλύπτει ότι συνεχίζεται η επικοινωνία μεταξύ Γρηγόρη και Ιουλίας. Αυτό το γεγονός θα φέρει μητέρα και κόρη πιο κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα