Το Προξενιό Της Ιουλίας 2/10/23: Η Ιουλία δίνει τέλος σε ό,τι τι συνδέει μαζί του

Το Προξενιό Της Ιουλίας 2/10/23: Η Στάσα, αντιμετωπίζοντας τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, λαμβάνει μια απόφαση που μπορεί να της κοστίσει τη ζωή. Η Ιουλία προσπαθεί μάταια να την ανακόψει, αλλά μόνο η παρέμβαση του Στασινόπουλου φαίνεται να έχει τη δύναμη να επηρεάσει τη Στάσα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 2/10/23: Η Ιουλία δίνει τέλος σε ό,τι τι συνδέει μαζί του

Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση για την Ιουλία. Βρίσκεται σε αδιέξοδο και βιώνει τους δικούς της εφιάλτες. Στο μεταξύ, στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος ζητά από την Ιουλία να εκπληρώσει την υπόσχεσή της και να έρθει επιτέλους στο σπίτι τους. Αυτό έχει γίνει η μοναδική του επιθυμία μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη.

Ταυτόχρονα, η Κατερίνη και η Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η ένταση μεταξύ Στράτου και Στασινόπουλου καθιστά αδύνατη την ιδέα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα προετοιμάζεται να αφήσει το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στον Ατζαλίνα, καθώς επιστρέφει στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα ετοιμάζει ένα οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της. Εν τούτοις, η Ιουλία, αποφασίζει να θέσει τέλος σε ό,τι απομένει μέσα της που τη συνδέει με τον Γρηγόρη.Για την α

ρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα