Το Προξενιό Της Ιουλίας 19/10/23: Η Ιουλία δέχεται το προξενιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας 19/10/23: Ο Γιωργίκης βαραίνεται από τις ενοχές που αισθάνεται λόγω του ατυχήματος της Ιουλίας, οδηγώντας τον να εκφράσει ακόμα περισσότερο την αγάπη και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια Σκούταρη. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την Ιουλία, ο Γρηγόρης κινητοποιείται επίσης, εργαζόμενος αφοσιωμένα για να βοηθήσει να την βρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να διαπιστώσει την κατάστασή της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 19/10/23: Η Ιουλία δέχεται το προξενιό

Για να επιτύχει αυτό, αξιοποιεί ακόμα και τις υπηρεσίες του Ζήση, που αναλαμβάνει το ρόλο του “ταχυδρόμου” για το ζευγάρι. Παράλληλα, στα κρατητήρια της χωροφυλακής, ο Στράτος διακηρύττει την αθωότητά του, αλλά υποστηρίζει ότι θα συνεργαστεί μόνον εάν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Στασινόπουλο ότι θα τον βοηθήσει να αποφύγει την σκληρή τιμωρία.

Στην ίδια ώρα, η Στάσα, συνειδητοποιώντας τους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν από τον έρωτα της Ιουλίας για τον Γρηγόρη Ραζίνη, αποφασίζει να της μιλήσει για το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης Προβιός. Η Ιουλία εξαρτάται τις πληροφορίες, αρνούμενη αρχικά την αλήθεια.

Όμως, ένα αναπάντεχο νέο ανατρέπει τα δεδομένα. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τη ζωή της Ιουλίας στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που έχει βιώσει ποτέ. Η αποκάλυψη αυτού του αναπάντεχου γεγονότος ρίχνει την Ιουλία σε έναν πανικό, καθώς αντιλαμβάνεται ότι οι παλιές της επιλογές και τα μυστικά του παρελθόντος την περικυκλώνουν. Καθώς οι εξελίξεις πυκνώνουν, η ζωή της αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχό της, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της και των ανθρώπων που αγαπά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα