Το Προξενιό Της Ιουλίας 18/10/23: Γρηγόρης – Ιουλία δίνουν όρκους αγάπης

Το Προξενιό Της Ιουλίας 18/10/23: Ο Γιωργίκης αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία. Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και της αποστέλλει προξενιό μέσω της Κερασίνας. Η αδελφή του, Χάιδω, εξοργισμένη από αυτήν την απόφαση, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Κωστή Στασινόπουλο, προκειμένου να προσπαθήσει να τον πείσει και να τον αποτρέψει από τον γάμο με μια 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να είναι κόρη του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 18/10/23: Γρηγόρης – Ιουλία δίνουν όρκους αγάπης

Ταυτόχρονα, στο αρχοντικό, λόγω μιας παρεξήγησης, ο Χρήστος και η Στεφάνια νομίζουν ότι το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης αφορά τον γιο του, και όχι τον ίδιο. Καθώς η Στάσα και η Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να ελέγξουν τις αναγκαίες επισκευές, ο Γρηγόρης επιχειρεί να συναντήσει ξανά την Ιουλία.

Δίνει νέες όρκους αγάπης και προσπαθεί να την πείσει πως θα φύγουν μαζί για την Αθήνα. Και οι δύο αγνοούν το προξενιό που είχε στείλει ο Προβιός με την Κερασίνα. Αυτό το προξενιό θα προκαλέσει τόσο μεγάλο πανικό στην Ιουλία, που θα την βάλει αντιμέτωπη με τον θάνατο για μια ακόμα φορά. Η αναταραχή και ο παράξενος συνωστισμός πλέκονται γύρω από το μυστηριώδες προξενιό, ενώ οι ζωές των χαρακτήρων διασταυρώνονται σε μια περίπλοκη ροή γεγονότων.

Ο Γιωργίκης και η Ιουλία αντιμετωπίζουν την αγάπη και το μέλλον τους, ενώ οι σκοτεινές αποκαλύψεις και οι ανατροπές κρύβονται στο παρασκήνιο. Οι εξελίξεις προσφέρουν ένα συναρπαστικό είδος θεατρικής έντασης, που διακατέχει τους χαρακτήρες και το ακροατήριο με ανατροπές και ανατρεπτικές αποκαλύψεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα