Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Το κόσμημα φέρνει κακές μνήμες στη Χάδω

Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Η Κατερίνη προτρέπει τη Φιλιώ να πλησιάσει την Κυριακούλα για να κερδίσει τον Γρηγόρη, αλλά τα περιθώρια που της δίνονται είναι περιορισμένα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας 14/12/23: Το κόσμημα φέρνει κακές μνήμες στη Χάδω

Ταυτόχρονα, η οικογένεια Σκούταρη είναι σε έξαρση λόγω των προετοιμασιών για τον αρραβώνα. Η Φιλιώ, απελπισμένη, επιτίθεται στον πατέρα της, τον Στασινόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που αντιτίθεται στον γάμο με τον γιο του Ραζίνη. Εν τω μεταξύ, η έρευνα για τον θάνατο του Φώτη δεν έχει αποτέλεσμα, και ο Γιωργίκης παρακαλεί τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στο σπίτι της Στάσας.

Στο σπίτι, η Χάδω αποφασίζει να παραβρεθεί, παρόλο που εξακολουθεί να αντιτίθεται στον αρραβώνα. Η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου όταν μάθει την αλήθεια για τον αρραβώνα, ενώ εκείνος προσπαθεί να ξεπεράσει τους εφιάλτες του με τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο. Η Στάσα, γεμάτη χαρά για τον αρραβώνα της κόρης της, είναι έτοιμη για το μεγάλο τραπέζι που θα τελείωσει το γεγονός. Η κόρη της παντρεύεται τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, και αναμένεται να λυθούν όλα τα προβλήματά της.

Ωστόσο, το κόσμημα που φορά η Ιουλία, δώρο από τον Γιωργίκη, προκαλεί αναστάτωση στην αδελφή του Χάδω, καθώς ανήκε στην πρώτη σύζυγο του, τη νεκρή Ευγενία, την οποία η ίδια προσπαθεί να ξεχάσει καθώς η Χάδω έκοψε το νήμα της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα