Το Ναυάγιο – Βόμβα – Η Θοδώρα κόρη του Δημήτρη

Το Ναυάγιο – Η πλοκή του σενάριού αναπτύσσεται γύρω από μια σειρά εξελίξεων, οδηγώντας τους χαρακτήρες σε αναπάντεχες καταστάσεις και ανακαλύψεις. Η νεαρή πρωταγωνίστρια αποφασίζει να εργαστεί στην επιχείρηση του Δημήτρη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ειδικά από τη Μαρία.

Το Ναυάγιο – Βόμβα – Η Θοδώρα κόρη του Δημήτρη

Η τελευταία, ενώ πλήττεται σοβαρά μετά από επίθεση στον Παντελίδη, επιστρέφει στο σπίτι της με ενθουσιασμό, μόνο για να αντιμετωπίσει την ανακοίνωση της Θοδώρας ότι θέλει να εργαστεί στην επιχείρηση του Δημήτρη. Η Μαρία, παρά την αντίστασή της, δεν μπορεί να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της: ότι είναι η μητέρα της Θοδώρας από τη σχέση της με τον Δημήτρη πριν από χρόνια.

Ο Δημήτρης, αντιμετωπίζοντας την επιθυμία της Θοδώρας να εργαστεί στην επιχείρησή του, δυσκολεύεται να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους που αντιτίθεται σε αυτήν. Το σενάριο παίρνει μια νέα στροφή, όταν η Πολυξένη, μαθαίνοντας για τη συνεργασία του Δημήτρη με την Θοδώρα, προτείνει ένα δείπνο για να φέρει πιο κοντά τις δύο οικογένειες. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η παρουσία της Μαρίας αναστατώνει τον Δημήτρη, ξυπνώντας μνήμες και συναισθήματα που είχε ξεχάσει. Από την άλλη, η Μαρία παλεύει να κρατήσει κρυφό το μεγαλύτερο μυστικό της: ότι έχουν ένα παιδί μαζί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση