Το Ναυάγιο – Βασίλη μου, θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες

Το Ναυάγιο – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν έντονα συναισθήματα, καθώς η Στέλλα και ο Βασίλης περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Παρά την απώλεια αγαπημένων προσώπων από το “Φοίνιξ”, η μοίρα τους ενώνει για πάντα. Καθώς η Στέλλα δεν νιώθει καλά και αντιμετωπίζει ανησυχίες για την υγεία της αποφασίζει να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Το Ναυάγιο – Βασίλη μου, θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες

Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν το ευχάριστο γεγονός: είναι για δεύτερη φορά έγκυος. “Είμαι έγκυος”, ανακοινώνει στον Βασίλη με χαρά. “θα σε κάνω πατέρα σε εννέα μήνες , αγάπη μου.” Η χαρά τους θα επισφραγίσει μια μεγάλη αγκαλιά. «Κορίτσι μου, να ήξερες πόσο ευτυχισμένο με κάνεις. Κι εσύ και το μωρό μας είστε η ζωή μου», θα της πει. Η είδηση για το παράνομο εμπόριο βρεφών κρύβεται από τους φίλους της.

Η Ελένη, ο Βασίλης και η Ειρήνη αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν την αλήθεια στη Στέλλα για να μην την ταράξουν, που ακόμα νιώθει αβεβαιότητα για την υγεία του μικρού Κυριάκου. Ωστόσο, μια άλλη αλήθεια τη σοκάρει: ο πατέρας του παιδιού της είναι ο ίδιος ο πατέρας της. Παράλληλα, αγγίζοντας την κοιλιά της, αρχίζει να νιώθει ελπίδα για το θαύμα της ζωής. Η ευτυχία της συμπληρώνεται με την καταδίκη του Αργύρη Βασιλείου σε αυτήν την περίοδο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ