Το Ναυάγιο – Τρώει λάχανο τον Μάριο

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς υπόσχονται ένταση και ανατροπές, καθώς η Στέλλα ανακαλύπτει την ταυτότητα του δολοφόνου του Κυριάκου και ετοιμάζεται για αδιανόητες πράξεις.

Το Ναυάγιο – Τρώει λάχανο τον Μάριο

Η Στέλλα, υποκύπτοντας σε ένα κύμα οργής και πόνου, αποφασίζει να αναλάβει τη δικαιοσύνη με τα ίδια της τα χέρια. Η αποφασιστικότητά της να ανακαλύψει την αλήθεια και να εκδικηθεί γίνεται ακόμη πιο εντονη. Καταστρώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο για να φέρει τον Μάριο αντιμέτωπο με την δική της οργή. Στην έρευνά της, η Στέλλα αντιλαμβάνεται ότι ο Μάριος θα επισκεφθεί το σπίτι της, ανοίγοντας ένα παράθυρο ευκαιρίας για την εκδίκησή της. Καθώς ο Μάριος ανακαλύπτει τον εαυτό του σε έναν χώρο γεμάτο αγωνία, δεν φαντάζεται την σκοτεινή παγίδα που τον περιμένει.

Η Στέλλα, ωστόσο, αντιμετωπίζει ένα απροσδόκητο εμπόδιο. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της προξενεί υποψίες στον Βασίλη, τον οποίο δεν έχει ενημερώσει για τα σχέδιά της. Ο Βασίλης αναρωτιέται για τον λόγο πίσω από την αλλαγή συμπεριφοράς της Στέλλας και αναζητά απαντήσεις. Καθώς η Στέλλα επιχειρεί να εκτελέσει το σχέδιό της, οι απρόβλεπτες εξελίξεις διαμορφώνουν μια έντονη ατμόσφαιρα, αφήνοντας τους θεατές να περιμένουν με αγωνία το καταληκτικό κεφάλαιο αυτής της συναρπαστικής ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ