Το Ναυάγιο – Τώρα Έχω λόγο για να ζήσω

Το Ναυάγιο – Η Λαμπρινή, γεμάτη ευγνωμοσύνη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς το Θεό λίγο πριν εισέλθει στο χειρουργείο.

Το Ναυάγιο – Τώρα Έχω λόγο για να ζήσω

Καθώς βλέπει μετά από πολύ καιρό τον γιο της ζωντανό και αναζωογονημένο, αισθάνεται τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μπροστά της. Η παρουσία του γιου της και οι λόγοι που της αφιερώνει της δίνουν ελπίδα και ανανέωση. Οι λέξεις του, “Όπως με έσωσες εσύ όταν με έστειλες κρυφά να πάρω το πλοίο, έτσι θα σε σώσω και εγώ τώρα και δεν θα ξαναχαθούμε ποτέ”, την εμψυχώνουν και την ενθαρρύνουν. Η Λαμπρινή κρατάει το πουκάμισο του γιου της, καθώς δακρύζει από χαρά, εκφράζοντας τη χαρά που της δίνει η επιστροφή του.

“Αυτό ήταν το σημάδι για να συνεχίσω. Τώρα πρέπει να γίνω καλά”, λέει ενώ ο παπάς αναρωτιέται για τον λόγο της χαράς της. Καθώς η προετοιμάζεται για το χειρουργείο, ο παπάς της δίνει κουράγιο. “Ήρθε η ώρα για το χειρουργείο, Λαμπρινή μου. Θα σε πάρουν μέσα… μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά”, την καθησυχάζει. Απαντώντας με αποφασιστικότητα και χαρά, η Λαμπρινή λέει: “Το ξέρω… Πράγμα μη σε ανησυχεί. Θα τα καταφέρω. Βάλε τα δυνατά σου γιατρέ. Πρέπει να ζήσω. Έχω λόγο για να ζήσω.”

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ