Το Ναυάγιο – Τον μαυρίζουν στο ξύλο αλλά τους καλύπτει

Το Ναυάγιο – Στη σειρά ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με εγκληματίες, αλλά αποφασίζει να μην τους καταγγείλει. Δύο από αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι αναζητούν μια κλεμμένη εικόνα, αρχίζουν να παρακολουθούν τον Πέτρο και τον επιτίθονται βάναυσα, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της εικόνας. Αν και αντιλαμβάνονται ότι ο Πέτρος δεν διαθέτει πληροφορίες που να τους ενδιαφέρουν, τον αφήνουν ελεύθερο.

Το Ναυάγιο – Τον μαυρίζουν στο ξύλο αλλά τους καλύπτει

Στη συνέχεια, στην ίδια σειρά, οι χαρακτήρες Μάκης και Χριστίνα εντοπίζουν τον Πέτρο σε κακή σωματική κατάσταση, με πολλά τραύματα. Αμέσως του παρέχουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα για τα τραύματά του και τον ενθαρρύνουν να επικοινωνήσει με την αστυνομία για να αναφέρει την επίθεση. Ωστόσο, ο Πέτρος αρνείται να το πράξει, καθώς φοβάται τις συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, ο χαρακτήρας Άγγελος πηγαίνει να επισκεφτεί την Χριστίνα, η οποία τον υποδέχεται με χαρά. Ωστόσο, οι γείτονες δεν είναι ικανοποιημένοι με τον επίσημο ρόλο του Άγγελου ως αστυνομικού και δεν αντιδρούν θετικά όταν μαθαίνουν την ταυτότητά του. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση. Αν και γίνεται θύμα εγκληματικών επιθέσεων, επιλέγει να διατηρήσει σιωπή σχετικά με τους δράστες.

Αυτή η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την εμφάνιση δύο αγνώστων που αναζητούν μια κλεμμένη εικόνα. Καθώς παρακολουθούν τον Πέτρο, επιτίθονται σε αυτόν και τον αναγκάζουν να αποκαλύψει την τοποθεσία της εικόνας. Παρά τη βία και τις απειλές, ο Πέτρος αρνείται να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία, αναγκάζοντας τους εγκληματίες να τον αφήσουν αδιάφθορο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση