Το Ναυάγιο – Το πτώμα της Κλαίρης τον στέλνει φυλακή

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας συγκλονίσουν καθώς αποκαλύπτονται νέα γεγονότα. Η Δήμητρα, που πρόσφατα έχει πέσει θύμα του αφεντικού της, ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης. Αυτό την οδηγεί στη συντριβή καθώς αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη, αποδεικνύοντας τον ως δολοφόνο.

Το Ναυάγιο – Το πτώμα της Κλαίρης τον στέλνει φυλακή

Η πρώτη της σκέψη θα είναι να το κρύψει, αφού θέλει πάση θυσία να προστατεύσει τον Ορφέα και την Ειρήνη. Η Δήμητρα μάλιστα, θα ενώσει το παζλ των αναμνήσεων και θα θυμηθεί τις τριανταφυλλιές και τον Ιπποκράτη γεμάτο χώματα. Δεν αργεί να αναλάβει δράση, καταγγέλλοντας τον Ιπποκράτη στις αρχές για τη δολοφονία της Κλαίρης. Καθώς η έρευνα των αρχών εξελίσσεται, η ανακάλυψη του πτώματος της Κλαίρης κάτω από τις τριανταφυλλιές είναι αναπόφευκτη.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης συλλαμβάνεται, καθιστώντας σαφές πως οι ημέρες του ως ελεύθερος άνθρωπος είναι πλέον μετρημένες. Η Ειρήνη, ο Ορφέας και ο Πέτρος βρίσκονται σε σοκαριστική κατάσταση. Ο Πέτρος, μάρτυρας των γεγονότων, καταθέτει κατά του Ιπποκράτη, ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος προσπαθεί αρχικά να αρνηθεί κάθε κατηγορία. Ωστόσο, η αλήθεια πλέον έχει βγει στο φως και η δικαιοσύνη έρχεται να δικαιώσει τη μνήμη της Κλαίρης και να φέρει τον Ιπποκράτη ενώπιον τον πράξεων του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ