Το Ναυάγιο – Το μυστικό του Γιώργη έρχεται στο φως

Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς θα αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό που απειλεί να ανατρέψει τα πάντα. Ο Γιώργης, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα, καλεί τον Βασίλη για μια επείγουσα συζήτηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στέλλα ξεκινά να ψάχνει και σύντομα ανακαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τον Γιώργη και τη σχέση που τον συνδέει με τη ζωή της.

Το Ναυάγιο – Το μυστικό του Γιώργη έρχεται στο φως

Ο Βασίλης, πλέον φίλος της Στέλλας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν ξέρει πώς να αποκαλύψει στον Γιώργη ότι αυτός ήταν εραστής της συζύγου του. Αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, αποφεύγει τον Γιώργη, οδηγώντας τον αυτόματα σε υποψίες για κάτι που συνέβη. Ταυτόχρονα, ο Γιώργης ετοιμάζεται για μια συνάντηση με τους συγγενείς των θυμάτων στην Κρήτη, συνοδευόμενος από την Αλίκη, η οποία δεν υποψιάζεται ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, θέτοντας σε κίνδυνο τα σχέδιά του.

Η ξαφνική επίσκεψη του Φούλα αναγκάζει τη Λαμπρινή να αντιμετωπίσει τους χειρότερους της φόβους, ενώ η επέτειος του Βλάση και της Μαρίας οδηγεί σε ανασκόπηση του παρελθόντος και στην αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, ο Άγγελος συναντά τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι που συνέβη στο παρελθόν και τους συνδέει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση