Το Ναυάγιο – Το Φοίνιξ μπάζει νερά

Το Ναυάγιο – Το σημερινό επεισόδιο είναι συγκλονιστικό, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη του τελευταίου κεφαλαίου στην ιστορία του πλοίου “Φοίνιξ”. Η κατάσταση γίνεται απειλητική, καθώς το πλοίο ξεκινά να δέχεται νερά, βάζοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες του.

Το Ναυάγιο – Το Φοίνιξ μπάζει νερά

Όλοι στο πλοίο είναι αναστατωμένοι και ανήσυχοι, προσπαθώντας να κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το πλοίο έχει αρχίσει να γεμίζει νερά και να κλίνει, με τον φόβο της βύθισης να επικρατεί. Ο καπετάνιος εκτοξεύει έκκληση για βοήθεια, και το δράμα των επιβατών μόλις ξεκινά.Οι συνεχείς ταραχές προκαλούν πανικό στους επιβάτες, και ο χαρακτήρας του Μιχάλη εμφανίζει συμπτώματα έντονης άγχους καθώς προσπαθεί να κατανοήσει τον καπετάνιο.

Ο Πέτρος ακούει κάποιο μέλος του πληρώματος να ενημερώνει τον Άγγελο ότι είναι καταζητούμενος, και αυτό προκαλεί αναταραχή και ανατριχίλα στον ίδιο.Η Λίνα ζητά συγγνώμη από τον Μάκη για τα προηγούμενά της λάθη, και σε αντάλλαγμα, ο Μάκης της ζητά ένα ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Τα συναισθήματα και οι σχέσεις ανάμεσά τους αναμειγνύονται με τον τρόπο αυτό.

Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Λίνα το έχει “σκάσει” με το πλοίο “Φοίνιξ,” και αυτό προκαλεί την οργή και την απογοήτευσή του.Οι νεόνυμφοι κλείνονται στην καμπίνα τους για να ξεκινήσουν το μήνα του μέλιτος, ενώ ο Βασίλης προσπαθεί επιμόνως να ανακαλύψει τον μυστηριώδη εραστή της Ασημίνας.

Στο γκαράζ, τα προβλήματα εντείνονται, καθώς τα αυτοκίνητα ξεκλειδώνονται και το πλήρωμα επιδιώκει να επιδιορθώσει την κατάσταση. Όμως, η χρονική καθυστέρηση είναι ήδη ανεπανόρθωτη. Ένα φορτηγό χτυπάει τη μπουκαπόρτα, εισβάλλοντας τον ϸόρο στο πλοίο, και η κατάσταση εκτροχιάζεται εκτός ελέγχου. Είναι η αρχή του τέλους…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ

 

 

μπαρ το ναυάγιοναυάγιαναυάγιοστο μπαρ το ναυάγιοτο μπαρ το ναυάγιοΤο ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο γυρίσματαΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο ηθοποιοιΤο Ναυάγιο καστΤο Ναυάγιο νεα σειραΤο Ναυάγιο περιγραφηΤο Ναυάγιο προσεχωςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο σποιλερΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο Ναυάγιο υποθεση